Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gerincserv vagy mi lehet ez?...

Gerincserv vagy mi lehet ez? (tobbi lent)

Figyelt kérdés
Mar kozel harom hete egy felhuzas ota faj a gerincem alul.(ovet pont elotte vettem le es elfelejtettem felvenni pont a legnagyobb sulynal)Éreztem hogy nem egyenes a hatam es eleg nehezen jott fel de utana meg felhuztam ketszer.Ha lehajolok akkor nehez megtartani magam es nagyon faj (pl dontott torzsu evezesnel)Meg guggolas utan faj elegge.Mi lehet ez??Pihentessem es elmulik vagy komolyabb? :(
2016. ápr. 28. 19:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Gerincsérvnek tűnik, próbáld ki a gerincnyujtást.
2016. ápr. 28. 19:37
 2/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sérv, csak egy csúnya gyulladás. Nem értem minek húzol bele többet ha már az elsőnél érzed hogy szabálytalan. Felhúzásnál ez rohadtul megbosszulja magát. Nem gyerekjáték.
2016. ápr. 28. 20:13
 3/11 A kérdező kommentje:
Hat igen megtanultam.:(
2016. ápr. 28. 20:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Monty:pihentessem vagy mit csinaljak?
2016. ápr. 28. 20:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Ja es tuti nem izomfajdalom mert pl hiperhajlitas nem faj.
2016. ápr. 28. 20:19
 6/11 anonim ***** válasza:
72%

ha nem zsibbad a lábad akkor valószínűleg nincsen kiszakadva,csak kinyomódott a porckorong ami a sérv előszoba.

vagy a sok préselő gyakorlattól és a gerincnyújtás hiányától el van lapulva a porckorong.

gerinctorna,gerincnyújtás.

ilyenkor általában a felhúzás az kuka,döntött törzsű evezés helyett melltámaszos evezés,hátsó vállat is hasalva nem előredőlve,guggolás helyett elől guggolás,vagy serleg guggolás egykezessel.

2016. ápr. 28. 21:06
 7/11 A kérdező kommentje:
Aha koszi nem zsibbad,evezest mar legutobb mell tamaszosan csinaltam meg hatso vallat is,felhuzas azota kuka.Guggolast se fogok szerintem inkabb labtolo,mert ma nagyon megterhelte.Gerincnyujtast hogy csinaljam ?
2016. ápr. 28. 21:26
 8/11 anonim ***** válasza:
70%

a lábtoló ugyanúgy feszíti a gerinc alsó szakaszt.

amiket írtam guggolásokat azoknál egyenes tud maradni a hát.

háziorvostól kérj beutalót a reumatologiára,vagy az ideggyógyászatra.

ott meg a vizsgálat után beutalnak a diagnosztizált problémához illő gerinctornára,mert van sok fajta.

2016. ápr. 28. 21:47
 9/11 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 28. 21:50
 10/11 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszt!
2016. ápr. 28. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!