Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezt az edzés félét lehetséges...

Ezt az edzés félét lehetséges minden nap csinálni?

Figyelt kérdés

Ismerösöm szerint csak heti 3* szabad az ilyet. Ez mennyire reális? mert az időm engedné.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=rFCLT_Pl-yE

2016. ápr. 28. 17:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Ezt csinálhatod napi 3x is, de inkább a fogyókúrás csoportba tartozik.
2016. ápr. 28. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Attól függ, van-e önbecsülésed :D Ettől nem fogsz izmosodni, ez nem edzés. De csinálhatod minden nap.
2016. ápr. 28. 17:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Jó ideje ülőmunkát végzek így úgy vettem észre hogy vastagabbak lettek a combjaim és erre fel kerestem fel ismerősömet és ezt ajánlotta és tette hozzá hogy szerinte csak heti 3* csináljam
2016. ápr. 28. 17:38
 4/7 anonim ***** válasza:
Zsírleadáshoz szálkásító diéta kell, és edzés. Súlyzós és aerob/kardió edzés ajánlott, nem tudom, hogy ez az ugrálás elmegy-e aerobnak.
2016. ápr. 28. 17:43
 5/7 pörölycápa ***** válasza:
szerintem többet érne ha arra a 20 percre / fél órára kimennél futni heti 3-szor, mint ez az ugrabugrálás. Nem tűnik túl megerőltetőnek / hatékonynak...
2016. ápr. 28. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:

akármilyen kis komolytalan dolog ez,nulla edzésről váltanál heti 6-7 re,egy teljesen új tevékenységre,így meg agyban feladnád max 2 hét után,de 1 hét után már kellemetlen feladat lenne.

ha pedig heti 3al kezdesz,akkor lesz ideje a szellemednek hozzászokni,sőt várni a következő alkalmat és idővel komolyabb kihívást keresni mint ez a vidi.

2016. ápr. 28. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Azzal jarnal a legjobban ha olyan sportot talalnal amit tenyleg elvezel mert ilyen videora ugralast nem fogsz 20 even keresztul csinalni ere barmennyi penzt feltennek. A sportnak pedig addig van jotekony hatasa amig rendszeresen csinalod. Valaki a futast is meg tudja szeretni masnak a biciklizes valik szenvedellye, ferfiak lejarnak a haverokkal focizni vagy edzoterembe, lehetoseg rengeteg van de amit kenyszerbol csinalsz az nem lesz tartos.
2016. ápr. 28. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!