Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti egyszerre döntitek le az...

Ti egyszerre döntitek le az összes tápkieget? (tabletták, kapszulák)

Figyelt kérdés

Konkrétan: ízületvédő(2 tabi), Multi(2 tabi),

C vitamin(2 tabi), omega3 (2 tabi)

Jobban járok ha 2-3 felé elosztom őket, vagy verjem be ebédkor mind a 8 tablettát?Van egyáltalán jelentősége?

2016. ápr. 27. 22:01
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Attol, hogy elolvastal a noklapjaban egy cikket a muvitaminokrol amit egy "ujsagiro" 3 perc alatt dobott ossze ket sminkelesi meg egy pasizos tanacsado cikk megirasa kozott attol nem leszel szakerto.
2016. ápr. 28. 11:21
 22/37 anonim ***** válasza:

Még mindig nem érti... :D beszarok annyira hülye vagy... Annyira csak kötözködni akarsz, hogy nem vagy hajlandó felfogni amit az ember mond...

Nem azt mondom, hogy mesterséges anyagok és lenne különbség a laborban előállított vitamin és a zöldség közt...

Csak míg megeszel pl egy paprikát, az órákig emésztődik, szépen lassan szívódnak fel a tápanyagok, és aszervezeted folyamatosan kihalászgathatja a véredből amire éppen szülsége van... Ha beveszel egy divatos lóaszó adagot tartalmazó tablettát, ami kb 5 perc múlva már szívódik fel a beledben... A veséd meg 2 percenként megszűri az összes véredet... Ha nem is egy kör alatt, de marha gyorsan kiszed mindent ami nem kell oda, a tabletta hatalmas részét csak feleslegesen kipisiled... 1 óra alatt 30* szűri meg a teljes vérmennyiségedet... Szóval amíg egy nap alatt elfogyasztasz 0.5-1 kg zöldséget, addig folyamatos a tápanyag ellátásod, ha reggel beveszel egy vitaminbomba tabit 6 kor, akkor 8 kor még lesz egy neonzöld pisid, délre meg már kb semmi nem marad benned belőle...

Persze nem mindent mos ki a vese sem.. De azért a vitaminok jó része fentakad a szűrőn, vagy a vesében vagy a májban...

2016. ápr. 28. 11:23
 23/37 anonim ***** válasza:
Ez megint csak az iskolapéldája a "ha nem értek valamit, az rossz és félek tőle". Ugyanezek az emberek akik rettegnek a fehérje portól is, mert ÚRISTEN HÁT AZ POR :D ha mindenki mindíg ilyen lett volna a tüzet se használnánk a mai napig meg fent laknánk a fákon.
2016. ápr. 28. 11:25
 24/37 anonim ***** válasza:
Legtöbb okostojás itt részben tőlem tanulta amiről okoskodik, ugyanis ott vagyok a top10 válaszoló közt már 2 éve... Szóval nagyábol leszarom a véleményeteket... Montipite benned tudok néha nagyot csalódni, mikor annyira acsarkodsz, hogy fel nem fogod miről van szó... Mert amúgy lenne benned értelem...
2016. ápr. 28. 11:27
 25/37 anonim ***** válasza:
Ennél már sokkal jobb kapszulabevonatok is vannak, meg létezik liposzómás c vitamin is, de figyelj haver szerintem ha mindenkinek ez lenne a legnagyobb hibája az egészségével szemben, hogy beszed pár vitamin kapszulát szerintem nem itt tartanánk. Hatalmas gondok ezek tényleg
2016. ápr. 28. 11:28
 26/37 anonim ***** válasza:

Csak, én nem félek tőle és sajnos sokkal jobban értem a szervezet működését mint ezek szerint te... Űzöm már 15 éve ezt a sportot... Bőven volt időm kitapasztalni melyik dogmában higgyek és melyikben ne...

Abban, hogy vitamin bombát krll fogyasztani, mert különben. Nem lesz ellátva a szervezeted vitaminokkal abban nem kell hinni... Egyébként sem hülyeségből étrend kiegészítő a neve...

2016. ápr. 28. 11:30
 27/37 anonim ***** válasza:
Egyébként 63% a nőklapjás szöveg az enyém találj ki sajátot csíra...
2016. ápr. 28. 11:32
 28/37 anonim ***** válasza:
Ok lehet, hogy igazad van teljesen jól étkezem az is lehet, hogy ez is elég lenne. Alan thrall hasonló véleményen van mint te és ő számomra mindenkép egy elismert személy. Viszont ha valaki vásárol egy vitaminkeszitményt, ne tegyük már egy lapra valakivel aki mastodont meg ilyem baromságokat vesz, ami tényleg csak a.pénztárca kiürítésre megy. Én annyira széthajtom magam nem csak az edzés, de úgy a mindennapok során, hogy ha csak 2%-ot is hozzátesz az immunrendszerem vagy az egészségem állapotához bármilyem formában, akkor nekem már megérte.
2016. ápr. 28. 11:34
 29/37 anonim ***** válasza:
Nem teszem egy lapra, csak én is felhúztam magam, vacak napom van :) aztán ilyenkor harapok az olyanokra, mint 63%... Mikor az a kérdés, hogy mi hogy csináljuk, leírom a véleményemet, ezzel le is tudnám aztán nekitámad az embernek mert ő okosabb... Mostanra meg már köpni nyelni nem tud... Az acsarkodáson kívül érdemben nem tett hozzá a vitához...
2016. ápr. 28. 11:40
 30/37 anonim ***** válasza:

T. Vera a te válaszodat nem is láttam olyan gyorsan pörgött a vita :)

C-vitamint egyedül azért fogyasztok, mert Szentgyörgyi Albert bácsi azt akarta, hogy az aszkorbin sav minden háztartásban legyen ott ételízesítési célokra, valamint paprikaörlemény formában... Nagymamám is e szerint élt, és azonos koruan halt meg a két öreg... Szóval csak azért fogyasztom én is így, nehogy tényleg csak ezen múljon, hogy megélem e a 90-et...

2016. ápr. 28. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!