Ti egyszerre döntitek le az összes tápkieget? (tabletták, kapszulák)
Konkrétan: ízületvédő(2 tabi), Multi(2 tabi),
C vitamin(2 tabi), omega3 (2 tabi)
Jobban járok ha 2-3 felé elosztom őket, vagy verjem be ebédkor mind a 8 tablettát?Van egyáltalán jelentősége?
Még mindig nem érti... :D beszarok annyira hülye vagy... Annyira csak kötözködni akarsz, hogy nem vagy hajlandó felfogni amit az ember mond...
Nem azt mondom, hogy mesterséges anyagok és lenne különbség a laborban előállított vitamin és a zöldség közt...
Csak míg megeszel pl egy paprikát, az órákig emésztődik, szépen lassan szívódnak fel a tápanyagok, és aszervezeted folyamatosan kihalászgathatja a véredből amire éppen szülsége van... Ha beveszel egy divatos lóaszó adagot tartalmazó tablettát, ami kb 5 perc múlva már szívódik fel a beledben... A veséd meg 2 percenként megszűri az összes véredet... Ha nem is egy kör alatt, de marha gyorsan kiszed mindent ami nem kell oda, a tabletta hatalmas részét csak feleslegesen kipisiled... 1 óra alatt 30* szűri meg a teljes vérmennyiségedet... Szóval amíg egy nap alatt elfogyasztasz 0.5-1 kg zöldséget, addig folyamatos a tápanyag ellátásod, ha reggel beveszel egy vitaminbomba tabit 6 kor, akkor 8 kor még lesz egy neonzöld pisid, délre meg már kb semmi nem marad benned belőle...
Persze nem mindent mos ki a vese sem.. De azért a vitaminok jó része fentakad a szűrőn, vagy a vesében vagy a májban...
Csak, én nem félek tőle és sajnos sokkal jobban értem a szervezet működését mint ezek szerint te... Űzöm már 15 éve ezt a sportot... Bőven volt időm kitapasztalni melyik dogmában higgyek és melyikben ne...
Abban, hogy vitamin bombát krll fogyasztani, mert különben. Nem lesz ellátva a szervezeted vitaminokkal abban nem kell hinni... Egyébként sem hülyeségből étrend kiegészítő a neve...
T. Vera a te válaszodat nem is láttam olyan gyorsan pörgött a vita :)
C-vitamint egyedül azért fogyasztok, mert Szentgyörgyi Albert bácsi azt akarta, hogy az aszkorbin sav minden háztartásban legyen ott ételízesítési célokra, valamint paprikaörlemény formában... Nagymamám is e szerint élt, és azonos koruan halt meg a két öreg... Szóval csak azért fogyasztom én is így, nehogy tényleg csak ezen múljon, hogy megélem e a 90-et...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!