Ti egyszerre döntitek le az összes tápkieget? (tabletták, kapszulák)
Figyelt kérdés
Konkrétan: ízületvédő(2 tabi), Multi(2 tabi),
C vitamin(2 tabi), omega3 (2 tabi)
Jobban járok ha 2-3 felé elosztom őket, vagy verjem be ebédkor mind a 8 tablettát?Van egyáltalán jelentősége?
2016. ápr. 27. 22:01
1/37 anonim válasza:
nekem C vitamin /// B komplex /// magnézium kálcium cink /// multivitamin /// C vitamin - igy megy, minden kajához 1, sok helyen olvasni hogy bizonyos vitaminok gátolják egymás felszivodását, amiről nem tudom hogy igaz-e, de szerintem logikusabb is egésznap ellátni a szervezetet, mint reggel benyomni mind.
2/37 anonim válasza:
Nekem csak 5 kapszula, én reggeli közben veszem be az összest.
Igazából az Omega3 az, amiből érdemesebb többet beszedni, és elosztani, de én abból is csak egyet szedek, így az is megy a többivel.
3/37 anonim válasza:
Egyszerre betolok 7 tabit,de lehet majd eloszotom egesz napra,de igy kenyelmesebb
4/37 anonim válasza:
Volt, hogy szedtem multi vitamint, de őszintén én mindig sok nyers zöldséget ettem, a kettő közt annyi különbséget érzek, hogy a multi tól neonzöld a pisim... Divat hangoztatni mostanában, hogy a zöldségben nincs elég vitamin... De akkor már minimum halottnak kellene lennem... Omega 3 nak lenmagolajat fogyasztok, általában a salátámra öntöm... No meg magvakat... Egyedül c-vitamint szedek 2000mg-ot.
5/37 anonim válasza:
Azert az eletbenmaradashoz szukseges mennyiseg es az egeszseges eletmodhoz optimalis dozis nem eppen ugyanaz. Ugy kb 100x a kulonbseg a ketto kozott, szoval en nem alapoznam arra a vitamin bevitelemet, hogy az se hal meg aki nem eszik zoldseget.
6/37 anonim válasza:
Csakhogy sportolok rendszeresen, makk egészséges vagyok, és 4 éve nem fogyasztok c-vitaminon kívül semmilyen multivitamint, de minden nap fogyasztok legalább 0.5-1kg zöldség/gyümölcsöt...
Szóval nekem nem kell vetíteni, hogy az "egészséghez" scitekes műtablettákat kell szedni...
7/37 anonim válasza:
A műtabletta szoval arultrad el, hogy lövesed sincs arrol, hogy mirol beszelsz innentol kezdve az en reszemrol tema lezarva.
8/37 anonim válasza:
Műtabletta. Miért a te c vitaminod amit szedsz az meg valódi tabletta?:D mert azt mondtad azt te is szoktál szedni Mr.Természetesség.
9/37 anonim válasza:
Nem azzal van bajom, hogy műtabletta, hanem, hogy feleslegesnek tartom... Azon kívül, hogy neonzöld a pisi, semmi különöset nem ad, amit kiegyensúlyozott táplálkozás ne adna... És mi bajod van a mű tabletta tóval ? Te láttál már scitec fát, mert én még nem...
10/37 anonim válasza:
Azért nem költök el ezreket, hogy csak kipisiljem a hatóanyagot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!