Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti egyszerre döntitek le az...

Ti egyszerre döntitek le az összes tápkieget? (tabletták, kapszulák)

Figyelt kérdés

Konkrétan: ízületvédő(2 tabi), Multi(2 tabi),

C vitamin(2 tabi), omega3 (2 tabi)

Jobban járok ha 2-3 felé elosztom őket, vagy verjem be ebédkor mind a 8 tablettát?Van egyáltalán jelentősége?

2016. ápr. 27. 22:01
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
Diobèl fat se lattam meg, szoval a diobel is mű mert az egesz diobol keszitik es annak csak egy reszet tartalmazza.
2016. ápr. 28. 11:08
 12/37 anonim ***** válasza:
Ráadásul feloldódik a beledben a tabletta, felszívódik ami felszívódik, a veséd meg pillanatok alatt kimossa a véredből, hiába a sok esetben 2-300%-os adag, ha semmi nem késlelteti a felszívódást és csak átfolyik rajtad... De egyétek csak, legyetek ilyen marha okosak a shop.buildereseknek idén is nyaralni kell valamiből...
2016. ápr. 28. 11:09
 13/37 anonim ***** válasza:
Te aztan tudod mennyi hatoanyagot pisilsz ki nagyokos.
2016. ápr. 28. 11:10
 14/37 anonim ***** válasza:
Ennyire kimosott aggyal soha nem fogod felfogni, de teszek még egy próbát... Nem azt mondom, hogy szintetikus műanyag a tabletta, hanem azt, hogy egy művi módon előállított hatóanyag bomba, amivel nem tud semmit kezdeni a szervezetef, mert a néhány millió éves evolúcióval úgy alakult ki, hogy ha tabletta fotmában egy gyorsan felszívódó vackot lenyelsz, az csak átfolyik rajtad és az első pisivel ki is üríted...
2016. ápr. 28. 11:12
 15/37 anonim ***** válasza:
Poénból lesz neonzöld a pisid és az is érdekes, hogy max 2 pisi, nem az egész napi... Ha egész nap neonzöldet pisilnék tőle, akkor igazad lenne, de így semmi értelme a műtablettának...
2016. ápr. 28. 11:13
 16/37 anonim ***** válasza:
Amúgy ez nállad valami fóbia?:D nem csak a scitec gyárt vitamint egyébként, meg nem csak a shop buildertől vásárol mindenki. Attól, hogy színe van a vizeletednek nem jelenti azt, hogy mindent kihugyoztál. Amúgy meg hagyjuk már ezt a hipokrita dumát, hogy mesterséges. Semmilyen különbség nincs a laborban készült és a paprikában lévő aszkorbinsav között. Ugyanaz az anyag 100%-ban. A tested nem fog különbséget tenni. Egyébként én megiszok napi 4-5 liter folyadékot, sosem hugyozok neonzöldet. Érdekes.
2016. ápr. 28. 11:14
 17/37 anonim ***** válasza:
Lassan felszívodó tablettáról meg látom még nem hallottél. Az a baj hogy csak légbőlkapott dolgokkal okoskodsz, semmit sem tudsz alátámasztani abból amit mondasz. Ez csak a te véleményed, nem valami tanulmány.
2016. ápr. 28. 11:17
 18/37 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod, hogy a neonzold pisit egyetlen hatoanyag okozza a riboflavin?! Valoszinuleg ezt sem tudtad szoval ne probald meg tudomanyoskent eloadni a baromsagaidat.
2016. ápr. 28. 11:17
 19/37 anonim ***** válasza:

#9: ezzel csak az a baj, hogy még a C vitamint se tudod egy kiló zöldségből bevinni (a saját bevallásod szerint sem, hiszen azt szeded).

Az érdekelne, Kalciumból, Magnéziumból, D3 vitaminból mennyit viszel be, és honnan...?

Mert Omega 3 mehet olajokból is, ezt aláírom. D vitamin a napfényből.... bár kevesen olyan szerencsések, hogy kint dolgozzanak a természetben, 1-2 óra alatt meg nem jön be a szükséges mennyiség.

Kalcium: egy egészséges felnőttnek 800-1000 mg kell naponta. Mondjuk ha megeszel naponta 100 gramm szezámmagot, akkor már jó vagy, csak ez nekem a kcal keretembe nem fér bele. Ugyanígy 1 kg dióbél sem...

Mondjuk 1 kg spenót már beleférne, de ahhoz kb egész nap rágcsálhatnám.

Kajából én általában 300-400 mg-ot viszek be, ezt egészítem ki multivitaminnal (200 mg) és Kalcium tablettával (500 mg).

Magnézium:

Még neccesebb téma, mint a kalcium, mert a kalciumot, ha nagyon akarod, be tudod vinni kajából (diéta alatt necces), főleg magvakból, de a magnéziumot már kevésbé.

Ajánlom elolvasásra:

[link]

2016. ápr. 28. 11:18
 20/37 anonim ***** válasza:
Egyébként nekem sem sikerült még neonzöldet pisilnem. :D
2016. ápr. 28. 11:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!