Itthon lehet rendes edzést csinálni?
Az a gondom hogy 6hónapja szültem meg a 2.kis csöpségem.
Soha nem edzettem mert nem voltam rászorulva, de most már kellene.
Egyenlőre nem dolgozom szóval edzőre nincs pénzem és sajnos teremre sem.
Elkezdtrm edzeni itthon egy hosszú üvegvázát megraktam kövekkel...ezt használom súlyzónak.
Olvasom a sárga kapszulát (nagyon tetszik)
De szeretnék tanácsokat itt is kérni.
Tudom ezt itthon hasonló eredménnyel csinálni mintha terembe járnék? Ilyen itthoni "súlyzóval"?
Nem fogyni szeretnék, elég sovány vagyok...hanem növelni egy picit és formásodni.
Van vmi jó videó esetleg?
Még egy-két apróság:
A kitörés elég instabilan megy...vmit rosszul csinálhatok?
És a fenekem most olyan mintha kétoldalról belapították volna...ez is kikerekedik az edzéstől vagy csak megemelkedik?
Csuklyára milyen edzést csinálhatok?
Az étrendnél mire figyeljek?
Egyéb tanácsokat, oktató jellegű kommenteket szívesen fogadok.
Nagyon szépen köszönöm!
Most olvastam a regeneráxiót...tehát nem szabad minden nap 1 izmot edzeni? Vagy csak rendesen ki kell pihenni magunkat éjjel pl.?
Bocsánat ha nagyon ostobaságot kérdezek, még most tanulom...
Huhh. Hát elég nagy a kavarc még a fejedben,olvasd végig az alapokat aztán ha maradt konkrét kérdésed tedd fel.
Otthon is lehet edzeni, de nem árt beruházni egy alap szerelhető súlyzókészletre, vagy egy multitréner kötélre, ezzel a vázás megoldással nem sokra mész. Vagy legalább egy erős gumiszalagot vegyél.
A kitörést súly nélkül gyakorold be először, úgy, hogy a térded ne menjen a bokád elé. Csuklyára vállvonogatás.
Ha edzel normálisan,majd kikerekedik a feneked, de ahhoz nem lesz elég a vázáddal guggolgatni, oda komoly súlyok kellenek. esetleg nézegesd az egylábas gyakorlatokat.
Az étrend alapok is benne vannak a sárga könyvben. Nézegesd a testkompozíció váltást, neked tökéletes lenne.
Nagyon jól lehet otthon is edzeni, de azért legalább egy megbízható eszközre érdemes beruházni, mert a vázás megoldás nem igazán ideális, és elég balesetveszélyesnek hangzik.
Én azt ajánlanám, hogy elsőként egy ilyen edzőkötélre nevez be, ezzel mindent jól meg lehet dolgoztatni, számtalan edző videó van youtube-on:
Ha youtube-on keresgélsz úgy keres rá, hogy "TRX".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!