Markovics kérdése:
A tömegnövelőt miveljobb inni? Tejjel vagy vizzel ahizáshoz?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 23:08
21/27 anonim válasza:
Azért ne kúrjátok seggbe magatokat 3gramm tejcukron meg 1.5gramm tejzsíron. Nevetséges. Aki nem versenydiétázik és a vízvisszatartásért aggódik az megihat napi 2deci tejet. Ennyit azért remélem még meg bír emészteni az aki nem intoleráns.
A tejet meg nem kell hulladékozni amikor iszod a tejsavófehérjét, abba is van tejcukor meg tejzsír nyugodjál meg. Nem emészthetőbb semennyivel jobban a tejsavófehérje se a teljes tejfehérjénél.
22/27 anonim válasza:
A tömegnövelő egy cukros felárazott hulladék.
23/27 anonim válasza:
Én ha tejjel csinálnám a turmixaim rendesen 3x annyi ideig emészteném viccen kívül. Nem a zsír vagy a tejcukor az amivel problémám van. Próbáltam már. Mondjuk én nem ilyen 2dl-es turmixokat iszom, hanem 1l a cucc. Mandulatej az már királyság, de többnyire maradok a víznél.
24/27 clint válasza:
Én nem azt mondtam, hogy hülye aki tömegnövelőt szed, csak nyilván nincs értelme, engem kifejezetten zavarna, a tudat, hogy ami a polcomon van azt jóval olcsóbban kikeverem magamnak, de persze ez én vagyok. És nempár ezer ftot sporol meg...
25/27 anonim válasza:
béka: nem hiába nem iszok tejsavó fehérjét sem ;D
27/27 anonim válasza:
90% semmilyet, de van egy rizsfehérjém itthon vész esetére, ha netán történne vmi, aztán darálok hozzá zabot, meg van kókuszreszelék vagy mogyoróvaj. igy zsir rost ch fehérje pipa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!