Markovics kérdése:
A tömegnövelőt miveljobb inni? Tejjel vagy vizzel ahizáshoz?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 25. 23:08
11/27 anonim válasza:
Clint
Akkor ezzel az erovel az otthon kevert fehrje+ch meg fillerb**szo hajlektalanoknak van akik sajnaljak a havi 3000 forintot tomegnovelore. Attol, hogy te par forinton fillereskedsz nem lesz lusta vagy hulye az aki egybe veszi meg a tomegnovelot. Soha nem fogsz otthon olyan finom turmixot keverni mint a malnakremes volkumass 35 es ez valakinek fontosabb mint az a par forint amit sporolnal.
Megvan a helye a tomegnovelonek. Az 50kg-os csontraketaknak akik nem birnak napi tobb kilo rizst megenni nagy konnyebbseg, hogy egy shakerbol 3 kortyra meg lehet inni egy kilo rizsnek megfelelo kaloriat es senki nem lesz cukorbeteg attol, hogy 18 evesen felevig jumbot iszik, hogy az elso 5-6 kilo konyebben meginduljon.
12/27 anonim válasza:
" hogy egy shakerbol 3 kortyra meg lehet inni egy kilo rizsnek megfelelo kaloriat" 3600 KALÓRIÁNYI SHAKER? asztak.va, te mit iszol? amúgy meg képzeld, csinálok neked finomabb shakert. lemegyek a boltba, veszek fagyasztott gyümölcsöt, leturmixolom, és kész :OOO uristen te bonyolult.
13/27 anonim válasza:
Fott rizsre gondoltam nem irtam oda de lenyegtelen nem ez a lenyeg, hogy mi hany kaloria hanem, hogy nagysagrendileg konnyebb igy bevinni. A gyumolcsturmix kiraly eleg gyakran iszok en is de az lenyegesen dragabb meg a tomegnovelonel is es eddig az volt a tema, hogy milyen hulye az aki nem a legfilleresebb megoldast valasztja. Es a volumassnal az sem finomabb.
14/27 anonim válasza:
hát én nem értem miért könnyebb meginni a gainert mint a zabot, szerintem ugyanannyi, csak a zab olcsóbb. ha meg nem izlik, raksz mellé egy banánt, ennyi. nem értem minek túlbonyolitani, meg mi ez a hülyeség hogy "könnyebb megenni" 2-3 étkezéssel be lehet vinni az egésznapi kajaszükségletet, mit kell ezen "könnyiteni"?
15/27 anonim válasza:
Több pénzem van mint neked te kisköcsög csak nem vagyoj annyira igénytelen, hogy szar tömegnövelőt igyak. Sokkal jobb turmixot csinálok magammak.
16/27 anonim válasza:
Az meg nem fillérbaszás, ha valaki nem pazarol pénzt valamire ami nem ér egy forintot sem mert egy rakás szar. Igyad csak az agyoncukrozott szarodat, minőségi tömeg van rajtad biztosan.
18/27 anonim válasza:
De igen ez szo szerint fillerb.szas lehulyezni valakit akit nem erdekel az, hogy hogyan sporolhat havi 1-2 ezer forintot a tomegnovelojen.
19/27 anonim válasza:
Fogd már fel te idióta, hogy itt azon van a hangsúly, hogy ez SZAR termék laikusoknak és ostobáknak. Ehhez csak pluszban jön hozzá, hogy túl is van árazva. Ingyen se kéne nem érted? Aki meg 50 kilós annak se cukrot kell zabálni ha növekedni akar. Hol kell egy 50 kilósnak több kiló rizst ennie, hogy felpakoljon magára 5-6kg-ot főleg az elején? Látszik, hogy fogalmad sincs miről beszélsz. Ha én be tudok vinni napi 400g ch-t minőségi alapanyagokból, akkor a kezdő kis csíra is meg tudja oldani a makróit.
20/27 anonim válasza:
ezaz, nem csak az a baj hogy drága, hanem az is, hogy semmi értelme. továbbá az emberek nagy része aki tömegnövelőt vesz, nem csak edzés után issza, hanem napközben is. mert azt hiszi hogy ch = ch cukor = zab cukor = rizs
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!