A testépítők miért olyan gyengék, ha saját testsúlyos gyakorlatokat kell csinálni?
Figyelt kérdés
Az ismerősöm 150 kg-ba 5-öt nyom, de ha a saját testsúlyával kell fekvőtámaszozni, akkor 14 után vége volt, össze rogyott a földre. Miért van ez? Miért ilyen gyengék?2016. ápr. 25. 18:43
1/6 anonim válasza:
Mert nagy súlyokkal, kis ismétlésszámmal edz.
14 tényleg nagyon kevés, de szívesen alátennélek csak 80 kilónak, aztán gyengézd le a másik teljesítményét.
2/6 anonim válasza:
Meg gondolom, hogy jó zsíros, és pont nem érdekli, hány fekvőt tud csinálni.
4/6 anonim válasza:
Én meg 80 kiló vagyok kereken - ma mértem - 120-ba nyomok 5x5-ben(erőemelő stílusban, nem vagyok olyan jampi),többi hozzá arányosan.
Mégis röhögve megcsinálok akárhány fekvőtámaszt, egykezesből is 20 felett és lazán leengedem magam hídba és visszajövök, amit a saját testsúllyal edzők sem tudnak megcsinálni. Akkor a saját súllyal edzők miért olyan gyengék? :D
Na ne vedd a szívedre, nem a testépítők gyengék vagy a saját súllyal edzők. Vannak gyenge emberek meg erősek. Egyenként.
6/6 anonim válasza:
Figyelj, Kérdező. Ez nagyon emberfüggő. Nekem a kondis haverom 100 kilóval nyom fekve és 80 szabályos fekvőt tud. Én erre nem vagyok képes például. Pedig még könnyebb is vagyok. Nekem csak 60 megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!