Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A testépítők miért olyan...

A testépítők miért olyan gyengék, ha saját testsúlyos gyakorlatokat kell csinálni?

Figyelt kérdés
Az ismerősöm 150 kg-ba 5-öt nyom, de ha a saját testsúlyával kell fekvőtámaszozni, akkor 14 után vége volt, össze rogyott a földre. Miért van ez? Miért ilyen gyengék?
2016. ápr. 25. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Mert nagy súlyokkal, kis ismétlésszámmal edz.

14 tényleg nagyon kevés, de szívesen alátennélek csak 80 kilónak, aztán gyengézd le a másik teljesítményét.

2016. ápr. 25. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
91%
Meg gondolom, hogy jó zsíros, és pont nem érdekli, hány fekvőt tud csinálni.
2016. ápr. 25. 19:01
 3/6 anonim ***** válasza:

[link]

Ő erősebb nálad?

2016. ápr. 25. 19:01
 4/6 anonim ***** válasza:
86%

Én meg 80 kiló vagyok kereken - ma mértem - 120-ba nyomok 5x5-ben(erőemelő stílusban, nem vagyok olyan jampi),többi hozzá arányosan.

Mégis röhögve megcsinálok akárhány fekvőtámaszt, egykezesből is 20 felett és lazán leengedem magam hídba és visszajövök, amit a saját testsúllyal edzők sem tudnak megcsinálni. Akkor a saját súllyal edzők miért olyan gyengék? :D

Na ne vedd a szívedre, nem a testépítők gyengék vagy a saját súllyal edzők. Vannak gyenge emberek meg erősek. Egyenként.

2016. ápr. 25. 19:58
 5/6 anonim ***** válasza:
Jó kövér lehet az ismerősöd
2016. ápr. 25. 20:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Figyelj, Kérdező. Ez nagyon emberfüggő. Nekem a kondis haverom 100 kilóval nyom fekve és 80 szabályos fekvőt tud. Én erre nem vagyok képes például. Pedig még könnyebb is vagyok. Nekem csak 60 megy.
2016. ápr. 25. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!