Olyan testépítő szerek amik nem számítanak koksznak?
Figyelt kérdés
Gyúrok már lassan 2éve és 100 százalékos nutrition port iszok.Más porok amik nem számítanak tomegelőnek, és nincsenek mellékhatásai ámde mégis csak segít a gyorsabb izomzat novekedésben?2016. ápr. 25. 17:25
2/11 anonim válasza:
Lol nem számítanak tömegelőnek :D
3/11 anonim válasza:
Neked fingod nincs arról, hogy mi az a "100 százalékos nutrition por", amit iszol és fingod nincs arról, hogy mik a táplálék kiegészítők, mi a koksz és hogyan fejlődik az izom. Közöd nincs a dolgokhoz.
4/11 A kérdező kommentje:
Koszonjuk arnoldka,menjél máshova okoskodni,nem azt kérdeztem h mennyire értek hozzá c:
2016. ápr. 25. 17:49
5/11 anonim válasza:
Arnoldka csöppet magasabb szinten áll, mint te. Talán nem ártana elolvasni pl. a Sárga Kapszulát. Netről töltsd le.
6/11 anonim válasza:
Arnoldnak van igaza,fogalmad sincs az egeszrol,nem is ertem hogy lehet igy edzeni mar ketto eve.:(
7/11 anonim válasza:
Kérdező: amilyen teste Arnoldkának van, arról te a jobb napjaidon is csak álmodozol. ;)
Igazából 3 fontos dolog van:
- Étrend
- Edzés
- Pihenés
Emellé a többi csak kiegészítő. Ezek legyenek rendben elsősorban.
Ha tömegnövelőt veszel, az nem más, mint fehérje (amit most is iszol), és rossz esetben cukor, jobb esetben zab.
Ha a kaja rendben van, nincs rá szükség.
8/11 anonim válasza:
Ne szedj ilyen porokat. Igazi élelmiszerekből vidd be a szükséges tápanyagokat.
9/11 anonim válasza:
"ilyen porokat" = "sötét vagyok és nem tudom miket beszélek."
Ja mert aki megiszik egy turmixot az mellette nyilván egész nap nem eszik egy rakás szilárd kaját is, ugye gyökérgyerek?
10/11 anonim válasza:
Verát lepontozzák, beszarok :D
A legtöbb embernek nem kellene gyereket vállalnia, mert csak nyomorékot tud belőle nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!