14 évesen jó eredménynek számítanak ezek? (Testépítő vagyok, tehát nem erőre megyek, de kíváncsi vagyok).
Fekvenyomás:63kg 1 ism.
Felhúzás:110kg 2 ism.
Guggolás:82kg 2 ism.
Döntött törzsü evezés:63kg 6 ism.
Bicepsz állva kézkezes rúddal:40kg 6 ism.
Egykezes nyomás vízszintesen:22kg 6 ism.
Vádli állva:115kg 7 ism.
Mellről nyomás:42 kg 6 ism.
Vállból nyomás:17kg 7 ism.
Megjegyezném:szabályos ismétlések,tehát nem rángatom a súlyt.
"Bicepsz állva kézkezes rúddal:40kg 6 ism."
"Fekvenyomás:63kg 1 ism."
Ez kicsit nekem irreálisnak hangzik.Na mind1,szép eredmény szerintem.
ez mind szép és jó de úgy fogsz kinézni mint egy kigyúrt állat ami NEM TETSZIK A CSAJOKNAK.
Én is most kezdtem le a kondizást. Iszok fehérjeport és nem akarnék egy kigyúrt f@sz lenni, csak tényleg az az erős, sportos. 19/f
Szóval ne nagyon vedd még komolyan 14 évesen. Hidd el! Van még sok időd erre! Na meg még FEJLŐDIK A CSONDOD ÉS GERINCGONDOKTÓL KEZDVE MINDENED LESZ
Mondjuk attól hogy 14 évesen 82 kg al guggolsz. De nem ezt kérdezted viszont én is irreálisnak látom a számokat. Én személy szerint 85 kg ba tolok 1 et fekve, viszont 40kg al büdös életbe nem csinálok 6 ismétlést bicepszre. Max eszméletlen szabálytalanul és félig basz@rva :D
De lényeg a lényeg szép eredmény de remélem kisebb súlyokkal eddzesz, mert veszélyes főleg a felhúzás illetve a guggolás ilyen korba.
GreenTea
Valóban érdekesek a számok... 63kg a maxod fekvenyomásban és 6 ismétlést csinálsz vele dt. evezésben? Nem igazán arányosak. A 40 kg bicepsz elég irreális. Ennek ellenére a felhúzás és a guggolás elég jó. Hány kg vagy?
Amúgy nálatok van a terembe 1 és 0,5kg-s tárcsa is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!