Egy férfi, hogy éli meg a testépítő versenyen való részvételt?
Figyelt kérdés
A barátom jó eséllyel indul egy versenyen, és támogatom mindenben. Azonban felvetődött bennem, hogy mivel úgy néz ki mint egy adonisz (még a többi kisportolt férfi közt is) lehet rossz érzésem amiatt, hogy a sok dögös fitneszes lány igyekszik majd felkelteni az érdeklődését, vagy ez csak a sportról szól mindenkinek és nem másabb egy teremnél?2016. ápr. 23. 21:15
1/13 anonim válasza:
legyél te is dögös fitneszes lány és akkor nem kell paráznod ilyesmin.
2/13 anonim válasza:
Legfeljebb ha fizikben indul, ott van ez a szépfiú vonal.
3/13 Kisboltos válasza:
Ez beállítottság kérdése. Ha olyan, akkor úgyis megcsal, nem kell ehhez testépítőnek lennie. Kár konkrétan emiatt aggódnod.
4/13 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, de orvosnak tanulok és rendszeresen sportolok, így nem fér bele hogy induló szépséggé csinosítsam magam. Nem tudom, hogy milyen kategória, de ahogy láttam arányos, a természetes edzés felső határán vannak az indulók.
2016. ápr. 23. 21:53
5/13 snake priskin válasza:
Egy versenyen ahol az indulók totál le vannak gyengülve, meg kikészülve a szétdiétázott, dehidratált, szédülős állapotukban, nem hiszem, hogy az a legnagyobb nyomoruk, hogy egymást szedjék fel. Ha meg nem bízol a párodban, amúgy se értem mit vársz ettől a kapcsolattól. Nem kéne a belső komplexusaid kivetíteni a kapcsolatodra.
6/13 anonim válasza:
ki a barátod? vagy raknál fel róla fel nélküli képet?
8/13 Cortez70 válasza:
Herold jól írja. Lediétázva, vízhajtva örül ha nem ájul be a versenyen (sokan rosszul lesznek), nemhogy még csajozgasson. Meg ha nem bízol benne akkor megette a fene az egészet.
10/13 A kérdező kommentje:
Igen, elég korrekt amit írtok. Csak amuikor mondta hogy nem akarja hogy menjek mert úgy sem értek hozzá, de a személyi edző lányokat hívta, erre gondoltam. De tényleg kár a testépítés topic mert vacak a kapcsolatunk. Köszi a válaszokat!
2016. ápr. 24. 08:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!