Izmos, erős akarok lenni de kondiba nem tudok menni. Itthon hogyan kellene? 14F
Na elmondok egy titkot, de ne adjátok tovább.
a gép előtt ülök egész nap és nem vagyok rosszul. Mert, ha éhes vagyok eszek. Nem azért eszek mert dél van, vagy mert ch-t számolok, mert éhes vagyok.
Ha edzek egész nap nem vagyok rosszul, mert eszek, nem azért eszek, mert megtanítottak ch-t számolni, hanem mert éhes vagyok.
De itt les opok mindenkit, ha megmondjátok mennyi kalória 30 húzódzkodás 60kg-mal, és 1 óra matekházi.
13-as, ja, te megy egy fszkalap
A többieknek kösz
hülye fszok mi a retek folyik itt???
A 35% os egy fakalap nézd meg az amerika dagad nőket azok is esznek ha éhesek és látod h néznek ki... mert nem az számít hogy eszel hanem hogy mit eszel...
a kérdező meg bezabálja ennek a hülyének a baromságait de akkor fogd meg edzél étrend nélkül és meglátod h nem nőni hanem fogyni fogsz rendesen...
35% os ha te csak úgy öszevissza eszel és edzés és te még is fejlődsz mutass már egy képet nekünk..
figyelj, nincs értelme vitatkozni, ha szerinted a 7milliárd embert kétfelé lehet osztani, hogy a számlálósok és a kövér amerikaiak.
Ha azt mondod, hogy az élsportolók számolják, elhiszem, ha azt mondod, te is élsportoló vagy, elhiszem, ha azt mondod, élsportoló akarsz lenni, elhiszem, vagy ha az egész testépítés mögött egy kisebbségi komplexus van, elhiszem.
Számold, nincs megtiltva. Képzeld, rengetegen csak hobbiból sportolnak, 10000ember lefutja a maratont évente, és nem számolja. Honnan tudom? Mert hobbi!Mert tudom, hogy sok mindenkinek van fontosabb dolog is az életben főleg fiatalon.
Nem kell a szokásos szöveg, hogy 70%kaja. Tudom, 25éve, amikor még banánt se lehetett kapni magyarországon, akkor importáltuk az összes olimpikont, tudom.
De minden ember más alkatú, lehet neked az étrend volt a legnehezebb.
De amikor az első 4 komment az étrend, akkor elgondolkozok, hogy ezek olvasni nem tudnak, vagy annyira ki van mosva az agyuk, hogy észre sem veszik. Plusz le van írva, hogy nincs kondi, 14éves, ebből le lehetne szűrni a lehetőségeket és hogy nem lesz 2-t gyúr egyet lélgez típus.
-_-
Najó akkor még egyszer érthetően :D
Nézz meg bárkit aki jól néz ki és kérdezd meg mit eszik, rendes kaját rizst csirkét stb, hogy miért? mert arra van szükséged.. ha edzel nyilván mégjobban és mégtöbbre, próbáld ki, táplálkozz szarul és edz nem fogsz fejlődni, aztán egyél rendesen és már is fejlődsz, kérdezz meg bárkit akárkit aki tényleg el is ért valamit, vagy fogd meg mennyél el egy szakemberhez, diabetikushoz(?) vagy az ország összes személyi edzőjével tesépítőjével beszélj, és mind azt fogja mondani hogy enni kell, aki azt mondja a kaja nem fontos mind girhesek és semmit nem érnek el az edzésükkel, mindenki aki rendesen edz és kinéz valahogy az rendesen táplálkozik mert kell, azért mert az izom kajából van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!