Melyiket érdemes csinálni?
Üdv mindenkinek!
Jelenleg kalóriadeficites diétán vagyok, közepes mennyiségű edzés mellett. Viszont én nem akarok nagyon lefogyni, hanem izomzatot szeretnék magamra szedni. Most elég nagy a testzsír százalékom. Kövér vagyok na! Arra gondoltam, hogy pár hónapig csinálom ezt a kalória deficites diétát a közepes edzéssel és leadok valamennyit, aztán drasztikusan megnövelem a fehérje bevitelt és elkezdek izomra gyúrni.
Vagy inkább az lenne a jobb, ha most egyből fehérje dús mindenből és dolgozzak izomra? Arra vagyok kíváncsi, hogy ha megfelelő mennyiségű fehérjét juttatok a szervezetembe akkor az edzések következtében növekvő izomzat szépen átveszi a zsír helyét? Vagyis a zsírpárnák az edzések következtében fokozatosan tűnnek el, miközben növekszik az izomzat? A válaszokat előre is köszönöm.
Hasonló a helyzet nálam is. Bár én nem vagyok azért kövér, kis pocak csak, de hasonlóak a célok.
Én úgy tapasztalom, hogy eleinte megy egyszerre a kettő (zsír le, izom fel), ahogy általában mondani szokták.
Ehhez én úgy látom két dolog kell:
Mérsékelt, de tömegnövelő étrend, és sok aerob edzés.
Azt viszont nem tudom mennyi ideig tartható fenn ez az állapot, nálam 3-4 hónapja működik, pedig a fehérjebevitelem még mindig kevés. Viszont vesztettem kb 3-4 kg-ot összesen, de a tükörben számottevő a változás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!