Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó edzés után? Többilenet

Jó edzés után? Többilenet

Figyelt kérdés
ugye edzés után kell fehérje azt ugy szoktam h biotechbeef fehérjét(35g) ahogy haza érek kb. 20 perc utána még egy szójafehérjét(30g), ami ugye lassbban szívódik föl, és mellette szénhidrát bevitelként abonettet, tudom más jobb lenne pl.:rízs de jobban szeretem az abonettet ebből kb 10 dbot eszek az 31g szénhidrát az jó edzés utáni szénhidrátnak?

2016. ápr. 22. 19:48
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
amm 19/F vagyok és 88kg... és előre is köszi a válaszokat :))
2016. ápr. 22. 19:50
 2/19 anonim ***** válasza:
Ha tudsz, edzés után igyál tejavó fehérjét (kb 35g elég) vagy ha nem bírod a tejsavót akkor a marha mehet szója nélkül. A turmixba kell CH is. Erre rá 1 órára egyél minőségi ch-t hússal.
2016. ápr. 22. 19:52
 3/19 anonim ***** válasza:
pont hogy abonett jobb mint a rizs mert alacsonyabb a glükémiás indexe... de ez nem étrend. hogy megeszel 1 csokit meg iszol egy turmixot meg eszel 10 szelet olyan valamit. ez nem kaja. edzés után én megeszek 1 almát 1 banánt 50 gramm zabot (ez a turmixom) utána meg 125 g rizst vagy 100g durumtésztát, ez eddig csak a ch, és akkor erre még rá ehetnél min 200 g csirkét meg brokkolit
2016. ápr. 22. 19:54
 4/19 anonim ***** válasza:
14%
megint jön a sok okos komment hogy edzés után fehérje. ja, csak a felét a szervezet át fogja alakitani, hogy fedezni tudja az ürülő glikogént. vagy menjen ch meg fehérje egyszerre, vagy csak ch (mint nekem a gyümölcs + zab) és kicsivel utána meg a többi.
2016. ápr. 22. 19:55
 5/19 A kérdező kommentje:
utána még eszek csak azonnal annyit nem tudok enni, utána mindig 300g tésztát és 3 szelet csirkemellett eszek, de miért szójafehérje nélkül?? az nem jó?:O
2016. ápr. 22. 19:56
 6/19 anonim ***** válasza:
10%
300 g tészta? szárazon? - alapból a tápkiegnek nincs semmi értelme, 0 előnye van a szilárd kajával szemben, hátránya viszont annál inkább, mivel nem összetett kaja. ha eszel egy rizs csirke brokkoli mogyoró kombót, eszel mindent, makrón kivül vitaminokat, olajokat, ásványianyagokat is.
2016. ápr. 22. 19:58
 7/19 A kérdező kommentje:
oké, köszi h leírtad megfogadom:))
2016. ápr. 22. 20:03
 8/19 Lipton. ***** válasza:
17%

Edzés utánra gyors ch szükséges, gyümölccsel nem érsz semmit, nem használható semmire, ugyanis a gyümölcscukor nem tölti fel az izom szénhidrát raktárait.

Épp ezért nem jó a zab sem, mert az lassú felszívódású, más időpontban természetesen teljesen jó szénhidrátforrás!

Edzés utánra tejsavó a jó választás, szója pedig felejtős!

2016. ápr. 22. 20:49
 9/19 anonim ***** válasza:
79%
Mert, mi történik, ha nem töltöd vissza 5 percen belül a glikogén raktárakat? Lepattan rólad az izom? Èrdekes én egyáltalán nem fogyasztok gyors ch-t egy kevés gyümölcsön kívül, csak komplex ch megy, mégis egész nap be vagyok töltve. Most szólj hozzá mik vannak.. Ki van mosva az agyatok az a baj.
2016. ápr. 22. 21:11
 10/19 Lipton. ***** válasza:
Jól van na, nem kell a balhé, jézusom mik vannak...
2016. ápr. 22. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!