Hogyan legyen életforma és nem kötelező dolog a testépítés? 25L
#3 Lányként miért ne lehetne életforma, ha valaki szereti csinálni? Nőként sosem leszel túl izmos. Az meg kit érdekel, hogy az átlag ember mit gondol az izmos nőkről?!
Kérdező, ha elégedett vagy az eredményekkel, nem éri meg csinálni? Ha meg küszködés az egész, és nem szeretnéd életed végéig csinálni, akkor hagyd abba, és válts másra, sokféle sport van még ezen kívül is.
Az edzőtárs jó ötlet!
A másik, hogy tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi az amit szeretsz benne, és mi az amit nem. Csak olyan dolgokat csinálj, amit szeretsz. Mi az ami pozitívan változott az életedben a sport miatt a külsődön kívül? Belül kell megtalálni a motivációdat saját magadnak, ha csak a jó segg miatt csinálod, akkor hamar fel fogod adni.
Ha nem élvezed, ne csináld.
Nem kötelező.
Csinálj valamit, amit szeretsz.
Mi nem vagyunk te, az a baj, nem tudjuk, mitől lehetne jó, ha egyszer csinálod és nem az.
Én 3 hónapja edzek, eredmény még nincs, azon kívül, hogy nagyobb súlyokat használok s egy hangyányit szebben domborodik a bicepszem, ez mondjuk elég motiváló, plusz edzeni jó, több szempontból, de ha te nem érzed, ez így nehéz.
Ha valaki lusta, az én vagyok, de az edzés nem igényel nagy áldozatokat vagy sok időt, az én szintemen semmiképp. Valami terhelés kell a testemnek, ha csak ülök egész nap, az nem jó... Az a heti pár óra edzés mégis mi? Nem látom be, miért ne csinálhatnám sok évtizedig, mindenesetre ez a terv :D Elvégre minél idősebb vagyok, annál fontosabb, legalábbis számomra így logikus.
Van, akinek nem élvezet a dolog, s ez nem szokott csak úgy magától megváltozni. Részvétem, nehéz lehet így.
Én bár pasi vagyok, de az elején borzalmasan utáltam...
Mindenféle kifogást találtam, hogy phu elveszti a tanlás! elől az időt xd meg tényleg mindent kitaláltam...
Utána az első hónap után már éreztem, hogy látványosan erősebb vagyok, meg nőttem picit...szóval elkezdett motiválni a dolog, és azóta is néha nagyon szájat húzva de csinálom:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!