Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan legyen életforma és...

Hogyan legyen életforma és nem kötelező dolog a testépítés? 25L

Figyelt kérdés
2 hónapja járok kondizni, nagyon látványos eredményekkel de mégis minden nap meg kell küzdenem a "nincs kedvem az egészhez" érzéssel...Pedig annyira büszke vagyok az elért eredményeimre de úgy érzem nem tudnám ezt csinálni egész életemben, bevallom kissé lusta típus vagyok de semmi sport nem jött be pedig sok mindent kipróbáltam...Ez ami a leginkább de itt is küzdök az erőmmel és a kedvemmel..Mivel dobhatnám fel, hogy ne kényszer hanem öröm legyen edzeni járni???
2016. ápr. 21. 19:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

#3 Lányként miért ne lehetne életforma, ha valaki szereti csinálni? Nőként sosem leszel túl izmos. Az meg kit érdekel, hogy az átlag ember mit gondol az izmos nőkről?!

Kérdező, ha elégedett vagy az eredményekkel, nem éri meg csinálni? Ha meg küszködés az egész, és nem szeretnéd életed végéig csinálni, akkor hagyd abba, és válts másra, sokféle sport van még ezen kívül is.

2016. ápr. 21. 19:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Én régebben edzettem 2 éve fél évet és én is ezt éreztem,nem szerettem,ellógtam az edzéseket,minél hamarabb végezni akartam,abbahagytam másfél évre és azóta már jó ideje csinálom én ezt most már nem sportként kezelem,a sport nálam a futás,a testépítés az életem rész és depressziós leszek ha akár 1 teljes hetet is ki kell hagynom. Ha nincs meg hasonló érzés,nem érzed magad jól egy edzés alatt és után akkor tényleg nincs értelme,és nem lehet megtanulni élvezni.
2016. ápr. 21. 19:39
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Az edzőtárs jó ötlet!

A másik, hogy tedd fel magadnak a kérdést, hogy mi az amit szeretsz benne, és mi az amit nem. Csak olyan dolgokat csinálj, amit szeretsz. Mi az ami pozitívan változott az életedben a sport miatt a külsődön kívül? Belül kell megtalálni a motivációdat saját magadnak, ha csak a jó segg miatt csinálod, akkor hamar fel fogod adni.

2016. ápr. 21. 19:48
 14/18 anonim ***** válasza:

Ha nem élvezed, ne csináld.

Nem kötelező.

Csinálj valamit, amit szeretsz.

2016. ápr. 21. 20:59
 15/18 anonim ***** válasza:
Lehet sokat jársz kondizni? Nekem sem volt kedvem járni, amikor üvöltözős állatok voltak a teremben. Más időszakban megyek azóta vagy használok fülest. Lehet neked is van valami zavaró tényező, ami miatt nem tudod szeretni. Pl.: arra gondolsz állandóan, hogy ki bámul meg és miért. Passz, nem tudom hogy gondolkodnak a nők.
2016. ápr. 21. 21:59
 16/18 anonim ***** válasza:

Mi nem vagyunk te, az a baj, nem tudjuk, mitől lehetne jó, ha egyszer csinálod és nem az.

Én 3 hónapja edzek, eredmény még nincs, azon kívül, hogy nagyobb súlyokat használok s egy hangyányit szebben domborodik a bicepszem, ez mondjuk elég motiváló, plusz edzeni jó, több szempontból, de ha te nem érzed, ez így nehéz.

Ha valaki lusta, az én vagyok, de az edzés nem igényel nagy áldozatokat vagy sok időt, az én szintemen semmiképp. Valami terhelés kell a testemnek, ha csak ülök egész nap, az nem jó... Az a heti pár óra edzés mégis mi? Nem látom be, miért ne csinálhatnám sok évtizedig, mindenesetre ez a terv :D Elvégre minél idősebb vagyok, annál fontosabb, legalábbis számomra így logikus.

Van, akinek nem élvezet a dolog, s ez nem szokott csak úgy magától megváltozni. Részvétem, nehéz lehet így.

2016. ápr. 21. 22:41
 17/18 anonim válasza:

Én bár pasi vagyok, de az elején borzalmasan utáltam...

Mindenféle kifogást találtam, hogy phu elveszti a tanlás! elől az időt xd meg tényleg mindent kitaláltam...

Utána az első hónap után már éreztem, hogy látványosan erősebb vagyok, meg nőttem picit...szóval elkezdett motiválni a dolog, és azóta is néha nagyon szájat húzva de csinálom:D

2016. ápr. 21. 22:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Azt kihagytam, hogy természetesen egy nő sosem lesz túl izmos naturálban s konkrétan engem teljesen hidegen hagy, hogy ki milyen izmos nőket szeret, nyilván a saját ízlésem s véleményem a mérvadó a saját számomra. S ezzel elég sokan így vagyunk. De egy naturál nő izomzatát azért elég nehéz túl izmosnak tartani, nem hinném, hogy az átlagemberek ezt tartják rondának...
2016. ápr. 21. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!