Milyen fehérjét vegyek?
Figyelt kérdés
Diák vagyok úgyhogy nincsen rá nagy keretem ebből kifolyólag nem akarok 2 félét sem venni (egyet edzés után, egyet alvás előtt való ivásra).2016. ápr. 21. 18:05
11/21 Cortez70 válasza:
Én nem úgy járok, de a legtöbben letojják az étrendet. Lenárnak edzegetni és nekik elég. Ez nekem tök mindegy, az ő dolguk.
Amúgy ha ennyire betartasz mindent akkor gondolom te topformában vagy ugye?
12/21 anonim válasza:
most töltöttem képet a kiemelt kérdéshez, a bicepszeshez. nem vagyok topp formában, mivel viszonylag kezdő vagyok, de tudom hogy mit eszek, és hogy miért.
14/21 anonim válasza:
köszi, igyekszem, tiéd is király!
15/21 Cortez70 válasza:
Na ilyet tőled ritkán olvasni. Köszi.:)
A kérdező meg igyon fehérjét és lehetőleg javítson az étrendjén. ;)
16/21 anonim válasza:
mármint milyet? pár napja kezdtem el csak válaszolgatni, mire gondolsz?
17/21 Cortez70 válasza:
Azért nem pár napja, meg volt már vitánk. De nem akarom totál offolni a kérdést.
18/21 A kérdező kommentje:
16 éves vagyok, nem célom versenyezni, de igyekszem sok sült húst enni, kerülni a csipszet meg a csokit meg ilyen szarokat. Nemrég kezdtem el, előtte elolvastam a Sárga Kapszulát. Sajnos a délelőtti 1-2 étkezés általában szendvics (vaj, hús, zöldség), nyilván van ennél jobb is. Köszi az eddigi válaszokat! Másik kérdés, heti hányszor járjak le maximum a terembe? Nem akarom túlterhelni az izmaim.
2016. ápr. 21. 21:25
19/21 anonim válasza:
Te olvastad a sárgakapszulát, 2 fehérjét is akarsz venni, de még azt sem tudod eldönteni heti hányszor kéne edzeni. Zseniális. Sőt lenyűgöző.
20/21 Cortez70 válasza:
Heti 3 teljes testes edzéssel kezdj. Később meg mehet akár osztott is, 3 vagy 4 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!