Melyik izomcsoportot szereted a legjobban edzeni?
tricepsz. imádom azt a fajta durranást, amit ott érzek.
ezen kívül guggolni szeretek még nagyon. azt a mozgást imádom. érdekes módon a hátat utálom a legjobban.
mellbicepsz minden nap :D
amugy hát a kedvencem
Régen kijelentettem volna, hogy bicepsz, mert az a kedvenc izmom esztétikai szempontból, de anatómiai tanulmányaimkor is kedveltem.
De ez azért összetettebb.
A hátat nagyon szeretem, ráadásul alkalomról alkalomra jobban teljesít.
A vállnál úgy vagyok vele, mint az egyik hozzászóló: a nyomás OK, de az emelések... Bizonyára azért utálom őket, mert szégyenletesen picike a súly s ez nem valami motiváló.
A bicepszem nem teljesít olyan jól, frusztrálóan nem tudom emelni a súlyt, ami olyan kicsi, hogy szinte nincs is, de azért a kedvencem, s mintha szebben domborodna, de ez még minimális változás.
De igazából mind jó, a lábat kivéve. Az mindig fáradt és pár guggolás is kínszenvedés, míg a többinél nincs ilyen, akkor sem, ha csendben sikoltozik a bicepsz. Az cool (lenne, ha a súly meghaladná egy nagyobbacska macskáét).
Persze az adott gyakorlaton is sok múlik, nem szeretem őket egyformán, van, ami kényelmesebb, van, ami zavaróbb, szerencsére teljes testes edzésnél jobban válogathatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!