Írjatok már nekem olyan edzést amit otthon is meg tudok csinálni és kocka hasam, izmos karom, izmos lábom lesz 2 év alatt szerintetek menni fog?
itt van 2 király oldal, nekem bevált ;D
www.google.com
www.youtube.com
Otthon nem nagyon fog menni, ha nincs elég eszközöd, rúd, tárcsák, stb..
A bodybuilder honlapon vannak tervek.
Gyakorlatok: Fegyencedzés c. könyv (bár ez igazából kihagyható, neten fennt van minden gyakorlat és videóról utánozni is könnyebb pl. Al Kavadlo csatornája.) "bodyweight exercises" kulcsszó fog kelleni neked amúgy.
Étrend + minden tudnivaló: Sárga kapszula c. könyvben
Csináld pont az ellentétet annak, amit az előttem lévő írt. A fegyencedzés nem jó semmire, ahogy Al Kavadlo csatornája sem, "bodyweight exercises" kulcsszó alatt is csak hasonló bohóckodást fogsz találni, ami csak akkor fog látszani rajtad, ha brutális a genetikád. A Sárga Kapszulától pedig MENEKÜLJ, ha étrendről van szó.
Otthon húzódzkodás, tolódzkodás, egylábas guggolásnál jobbat nem tudsz csinálni. Próbálj mindenből 20-20 ismétlést elérni egy sorozatban, aztán kezdd el csinálni téglás hátizsákkal erőemelő edzésterv alapján. Bárki, aki azt állítja, hogy ennél van jobb otthoni edzés, az vagy hülye, vagy hazudik.
--gömb--
Cortez +1
BBKristof +1
Olaf88 -1
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!