Miért mondják molnár petire (a kedvenc testépítőm) hogy szteroidozik?
Figyelt kérdés
Biztos csak irigyek rá, mindenki tudja hogy rendes kajával meg edzéssel bármekkora lehet valaki, csak kitartó, miért kell ilyeneket mondani rá?2016. ápr. 18. 15:09
1/21 anonim válasza:
Rendes ember, de tényleg használ doppingot, úgy, mint mindenki aki versenyzik. Ezt akárki láthatja.
2/21 A kérdező kommentje:
Jó biztos iszik pár gyúrós port meg ilyesmi de azért hogy szteroidok azért ez felháborító
2016. ápr. 18. 15:16
3/21 anonim válasza:
Még koksszal sem lehet bármekkora valaki, határok akkor is vannak, csak ki vannak tolva.
Minden profi testépítő használ illegális szereket, a naturál versenyzők is, ez ilyen. Ez neked újdonság?
Attól még sok meló kell mellé, az világos.
4/21 anonim válasza:
Ja, bocs, hogy obvious trollnak komolyan írtam, hajlamos vagyok rá, nekem jólesik. Csinosak a kulcsszavak :D
5/21 anonim válasza:
nem is viccesek ezek a kérdések,minek írtok ilyeneket?
6/21 A kérdező kommentje:
Nem viccnek írtam
Milyen gáz már hogy az egyik legjobb magyar testépítő és közben egy csaló :O
Egész nap semmit se csinál aztán igy néz ki
2016. ápr. 18. 15:56
7/21 anonim válasza:
nem baj, ez akkor is egy vicc...
8/21 anonim válasza:
Dehogy cuccol, el ne hidd. Az Ő fizikuma másfél év edzéssel elérhető még rossz genetikával is. Persze tömegnövelőzni kell mellé, meg egy kevéske flabélosz!
9/21 A kérdező kommentje:
csak fél év?
2016. ápr. 18. 16:38
10/21 Musclemore válasza:
Nem kell mindent elhinni amit mondanak. Ő a krumplistésztátol ekkora...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!