Ti este kazein port isztok vagy turoztok?
Figyelt kérdés
En a turot nem tudom megenni semmivel igy vettem 1kg kazeint :)2016. ápr. 18. 08:01
1/26 anonim válasza:
Nem követem szemellenzős oktondi módon a sárga oldal szentírását és egy rendes étkezésem van vacsorára, amihez éppen kedvem van... Van, hogy tojásrántotta, de van, hogy sülthal zöldségkörettel..
2/26 Cortez70 válasza:
Túró, proteinporral ízesítve.
3/26 A kérdező kommentje:
Probaltam enni turot de egyszeruen elhanyom magam tole,mindennel izesitettem mar, egyszeruen undorito ez a gumis allaga
2016. ápr. 18. 08:15
4/26 anonim válasza:
Hát összekevered, vagy leturmixolod és máris nem lesz gumis állaga... Lapátolsz bele 1-2 adag fehérjét, kis vízzel felöntöd, lemixeled aztán megiszod... Nem nagy ördöngősség... Akár még jégkockát is tehetsz bele meg egy adag édesítőt...
5/26 A kérdező kommentje:
Mondjuk kis joghurt minimalis banan es turo es turmix, na este kiprobalom :)
2016. ápr. 18. 08:20
6/26 Cortez70 válasza:
Amúgy tenyleg nem muszáj túrót enni. Mehet hús vagy tojàs is.
7/26 A kérdező kommentje:
Igazabol rendeltem kazeint igy azzal el vagyok este(vanilia) elfogadhato az ize, de ezt a turmixos dolgot ma kiprobalom
2016. ápr. 18. 08:26
8/26 anonim válasza:
Este zsírszegény túrót szoktam fogyasztani, natúr joghurtot adok hozzá, és ezenkívül protein porral ízesítem. Igaz, hogy pár napja próbáltam ki, és azt mondhatom, hogy nagyon finom, és könnyen elfogyasztható.
9/26 anonim válasza:
Változó, mit eszek. Egyetlen szempont nálam, hogy fehérjedús legyen!
Körözött, tojás, tonhal, cottage cheese, tojásos cukkini lecsó, bármi lehet.
10/26 anonim válasza:
Hasonló gondom van, megutáltam a túrót. Plussz utána számoltam, és sokkal olcsóbb is a kazeinpor , úgyhogy én arra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!