Kockás has elérése!?
Figyelt kérdés
Sziasztok alapjába véve nincs zsíros hasam ha ráfeszítek elég kockás na most én alapból kockás félére szeretném átformálni szerintetek hogy kellene? Heti többször is edzek rá!? vagy a kevesebb néha több!? Eléggé szálkás egyéniség vagyok2016. ápr. 14. 18:24
1/5 anonim válasza:
Ha eléggé szálkás egyéniség lennél, már kockahasad lenne. ;)
Diéta + aerob/intervallum edzés.
2/5 anonim válasza:
Étrend a lényege a dolognak, keress rá: szálkásító étrend + heti 4 has edzes mehet
3/5 anonim válasza:
4x minek hasazzon? Heti 2-3 simán elég.
4/5 anonim válasza:
Nem hasazok, de kockás. Hogy van ez?
5/5 Krisz85 válasza:
minden edzésen hasazok bemelegítés gyanánt és aztán kezdem az edzéeket, nekem ez jött be,
a kérdezőnek, normális diéa + súlyzós edzés + aerob nélkül sosem lesz igazán kockás a hasad, edzeni meg azért kell rá, hogy legyen mi látsszon majd, legyen tömege, és szeparált legyen ha lediétázod róla a zsírt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!