Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kockás has elérése!?

Kockás has elérése!?

Figyelt kérdés
Sziasztok alapjába véve nincs zsíros hasam ha ráfeszítek elég kockás na most én alapból kockás félére szeretném átformálni szerintetek hogy kellene? Heti többször is edzek rá!? vagy a kevesebb néha több!? Eléggé szálkás egyéniség vagyok
2016. ápr. 14. 18:24
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha eléggé szálkás egyéniség lennél, már kockahasad lenne. ;)

Diéta + aerob/intervallum edzés.

2016. ápr. 14. 18:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Étrend a lényege a dolognak, keress rá: szálkásító étrend + heti 4 has edzes mehet
2016. ápr. 14. 18:32
 3/5 anonim ***** válasza:
4x minek hasazzon? Heti 2-3 simán elég.
2016. ápr. 14. 18:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem hasazok, de kockás. Hogy van ez?
2016. ápr. 14. 18:38
 5/5 Krisz85 ***** válasza:

minden edzésen hasazok bemelegítés gyanánt és aztán kezdem az edzéeket, nekem ez jött be,

a kérdezőnek, normális diéa + súlyzós edzés + aerob nélkül sosem lesz igazán kockás a hasad, edzeni meg azért kell rá, hogy legyen mi látsszon majd, legyen tömege, és szeparált legyen ha lediétázod róla a zsírt

2016. ápr. 14. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!