Jó ez az időszakos böjt eddig?
A számok azt mutatják.. 6 hetet diétáztam 1g/tskg ch-val. 80kg-ról kezdtem, fél kiló ment le nagyjából.. Tartottam egy hét szünetet, ettem, mintha tömegelnék, most pedig nekikezdtem egy keményebb böjtnek. Ami alatt azt értem, hogy 1-2 naponta hosszabb időszakokat tartok, tehát 20+ órát böjtölök.
3 napja megy ez a hardcore böjt, hát, mit mondjak, 1 kiló off már így az elején rögtön..
Itt az étrend és minden amit csinálok.
A második nap valamit elszámoltam a kalóriánál, vagy az elsőnél, de nem egetrengető.
1x van az inzulin emelve, az is egy 4-5 órás szakaszban, amikor a napi kaját megeszem, utána csak csökken. A túró azért jó, mert ugyan ennyi tojás drágábban jön ki és ezzel csak annyit foglalkozok, hogy összekavarom. Van zöldség, csak azt nem írtam bele, mert nem nagyon ad se ch-t se semmit.
Lehet akkor, hogy a túrót offolom és helyette valami más lesz, de eddig szerintem nem olyan gáz.
Előre nem lehet megmondani, kinek mi jó, de mivel keveset eszel, bizonyára fogyni fogsz vele, ugyanúgy, mintha nem időszakos böjttel ennél ennyit, de nyilván azért csinálod így, mert jobban bírod. Én is ilyen vagyok.
Ha ez az étrend neked jó, csináld így, az én gondolataim hasonlóak az első hozzászólóéhoz, de természetesen nem való mindenkinek ugyanaz az étrend. Ha neked ez válik be, csináld így :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!