Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan legyen karakteresebb...

Swagaster kérdése:

Hogyan legyen karakteresebb az arcom?

Figyelt kérdés

Hogyan valtoztatom karakteresebbe az arcom vonasait? En 172cm 58,6 kg viszonylag sovany, viszont kerek arcom van. Szeretnem elerni hogy kerek arc helyett oldalt ilyen

( [link] )

horpadas szeruseg legyen... Nincs erre valamilyen arctorna vagy Face yoga valami, nektek ha bevallt valamilyen modszer...?

2016. ápr. 10. 23:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszarok milyen agybeteg emberek vannak, már ne is haragudj. Nem akarsz inkább a madárijesztő testeddel kezdeni valamit?
2016. ápr. 10. 23:51
 2/9 anonim ***** válasza:
steroid jaw :DD
2016. ápr. 10. 23:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Az adatok egy jó csaj adatai.172/58,de akkor miért van itt egy krapek feje példának?Nem értem.Szerintem rosszat linkeltél.
2016. ápr. 11. 00:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha pedig hímnemű vagy,akkor sem lehet itt segíteni,mert ilyen adatok mellett egy csontváz kell legyél,akinek alapvetően ilyen alacsony testzsírú behorpadt arca kellene legyen.Amit kipróbálhatsz,hogy egy hegymászó kötélen átfűzöl 5-6 kiló súlyt,megkötöd,ráharapsz és a nyakadat megfeszítve fel le emelgeted.Ez egy nyak gyakorlat de elég jól bedurrantja a rágó izmokat is és idővel fejleszti is.Ettől lehet férfiasabb állkapcsod.A behorpadt pofa az alacsony testzsírszázalék miatt olyan és volt egy ajak feltöltése is a srácnak.
2016. ápr. 11. 00:08
 5/9 anonim ***** válasza:
Skinnyfat.
2016. ápr. 11. 01:23
 6/9 Cortez70 ***** válasza:
Nem csak sovány gebe vagy kérdező, de agybeteg idióta is.
2016. ápr. 11. 04:59
 7/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező: Az arcberendezkedés genetikai dolog, nem lehet rajta változtatni.
2016. ápr. 11. 15:02
 8/9 anonim ***** válasza:
Valószínű bejátszik az is, hogy skinnyfat vagy, de az arcforma a csontozaton múlik. Max akkor tudod változtatni, ha kés alá fekszel. De nem ajánlom, mert még eddig mindenki rondább lett mint előtte. Ezt dobta a gép.
2016. ápr. 11. 16:55
 9/9 HarciCsiga ***** válasza:
Hasonlo van nekem is csak picit szelesebb alkapocsal nagyreszt genetika, de szerintem a plusz izomtomeg segithet rajta persze csak ha melette szalkas is vagy(nagyobb izomtomeg=tobb kaja ergo tobb ragas)
2016. ápr. 11. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!