Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet a fehérjebevitelem nagy...

Lehet a fehérjebevitelem nagy részét növényi fehérjeporra alapozni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a napi fehérjebevitel felénél több nem kéne, hogy por legyen, de úgy tudom, növényi fehérjeporoknál nincs ilyen korlátozás.
2016. ápr. 9. 10:59
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Alapból arra kellene törekedni, hogy amennyit csak lehet, kajával vigyél be. Ha vegán vagy, külön oda kell figyelni, mit mivel egyél, hogy teljes értékű fehérjét kapj.

Én ilyen mértékben nem alapoznék növényi fehérjeporra.

2016. ápr. 9. 11:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Tojás, tejalapút nyomnék + kaja.
2016. ápr. 9. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Lehet olyat venni ahol külön ügyelnek az állatok normális körülmények közt tartására. Nem tudom pontosan most hogy mi ennek a logója, vagy jelmondata.
2016. ápr. 9. 11:09
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
miért ne lehetne? "por" se kell. vettél már pillantást bármilyen nem állati ételre? kenyér? zab? rizs? mogyoró? napraforgó mag? tofu? tele vannak fehérjével.
2016. ápr. 9. 11:39
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

4. igen csak meg kell nézni a fehérjetartalmukat és a biológiai értéküket.

Tévhit hogy a növényi fehérjék nem hasznosulnak,egy részük annak is hasznosul,és néhány ételbe sok is van,nem muszáj egész nap csak tojást és csirkét enni,de én a helyedbe inkább szilárd ételből vinném be.

2016. ápr. 9. 12:59
 6/7 anonim ***** válasza:
fogyatékos vagy vagy trollkdosz?
2016. ápr. 9. 13:59
 7/7 anonim ***** válasza:
Nyilván lehet, de szerintem senki nem fogja neked tapasztalatból megmondani, hogy jó lesz-e. Próbáld ki. Ha fosol, fingasz össze-vissza, akkor nem jött be. Én úgy csinálnám a helyedben, hogy egyből a kaja mellé innám, így talán kisebb az esély, hogy cseszteti a beleid. Én most MP Vegan Blendet iszogatom, és nagyon viseli a pocak, semmi panasz, de általában napi fél adagot iszok csak. Úgyis megy hús is, gabona is, és újabban hüvelyesek, hogy a gabonák amino tartalmát komplettáljam.
2016. ápr. 10. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!