Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rendszeres sportolás, testmozg...

Rendszeres sportolás, testmozgás mellett milyen ételeket, alapanyagokat szabad vagy érdemes enni? 21L

Figyelt kérdés
Eddig rendszeresen mozogtam, sportos, vékony alkatom van, viszont az étkezésre nem igazán figyeltem, mert szeretek enni. Tudom, hogy a rendszeres testmozgás mellett a táplálkozás is nagyon fontos, főleg nőknél a narancsbőr miatt, éppen ezt szeretném meg előzni.
2016. ápr. 7. 15:58
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Mindig azt írjuk erre, hogy töltsd le ingyen a Sárga kapszula c. könyvet. Az étkezés részét olvasd át.
2016. ápr. 7. 16:03
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően fehérjedús ételek, hús, tojás, túró, hal stb., viszonylag sovány ezekből, emellett sok (főleg zöld) zöldség, gyorsan felszívódó szénhidrátok (cukor, finomított liszt stb.) leredukál, stb.

Nagyjából ezek, de ja, érdemes elolvasni a Sárga Kapszulát, illetve olvasgatni mintaétrendeket, de azért a testépítő média elég dogmatikus, szóval nem kell mindent tényként fogadni.

2016. ápr. 7. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!