K1zs kérdése:
Az gáz ha egy eléggé jó gondi teremben úgy megy le valaki edzeni, h nem márkás cuccai vannak?
Figyelt kérdés
Pesten kinéztem magamnak egy eléggé jó kis kondit, de képekel láttam, h mindenki full márkás cuccban járkál..
Nem lesz égő bemenni kínais cuccokban?
22/f
2016. ápr. 2. 22:16
11/13 A kérdező kommentje:
Én is edzeni mennék, de a kondi honlapján és facen is azt látom , h mindenkin ott a 30.000 ezres adidas cipő, a 15.000 ezres puma melegítő nadrág és az 5.000 ft-s nike póló...
Nekem nincs ennyi pénzem csak a kondiba így kiöltözni, csóró egyetemista vagyok :DDD
2016. ápr. 3. 00:43
12/13 anonim válasza:
Ne azzal foglalkozz h kín mi van..ha meg ennyire zavar,akkor menj másik terembe aztan kesz..
Nem mindenki teheti még h márkás cuccokban edzzen,de nem is lényeges sztem h kínai vagy adidas poloba edzzel..
13/13 anonim válasza:
Előttem említették, hogy füles stb nélkül nem tudnak edzeni. Szerintem a fülest ne soroljuk ide. Én is az okostelefonommal megyek edzeni, füles be, zene be és edzek. Azt hallgatom, amit szeretek, nem pedig a körülöttem lévőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!