Edzés teremben vs edzés otthon egy-két haverral?
Szerintetek melyik a jobb?
A teremben edzeni, fényűző körülmények között, ahol meg a kemény munkától is el megy az embernek a kedve, es mindenki csak magával van elfoglalva, semmi motiváció.
Vagy otthon keményen céltudatosan, egy esetleg két haverral, szerényebb körülmények között, ahol igazi bezárkózott kőkemény edzést lehet lezavarni. Jobban egymásra vagyunk hangolodva az edzotarssal, nem zavar senki. Nagyobb az oszpontositas es a motiváció. (persze itt rozsdás vasak, kretaporos rudak)
Szerintetek melyik a jobb! Írjátok bátran: Ervek ellenervek jöhetnek!
Én egy kis csóró terembe járok, ahol 4500 a bérlet, nincs fényűzés, semmi extra. A kedvem az edzéshez sosem a teremtől függ, de az igaz, hogy csak magammal vagyok elfoglalva, de attól még van motivációm. Én céltudatosan tolom egyedül is és jobban élvezem, ha nem kell a haverokkal foglalkozni, fülest bedugom és tolom egyedül.
De kinek mi.
De itt olyan terem van amit irtam... Persze ez ettől nem általánosítás. Csak mivel az én helyzetemben ez elérhető, ezért ez a kérdés.
Csak azért kérdem mert itthon haverommal jobban tudtam edzeni, jobb motivaciom volt. Voltam 4 hónapot teremben, de meg az edzéstől is Elment a kedvem. Meg ahogy latom hogy mas edz olyan leszarom stílusban... Átragad rám. Itthon sokkal sokkal komolyabban edzettem. Na de ez mindegy is, a véleményetekre vagyok kivacsi 😊
Nekem pl.otthon nincs motivációm.Valami mindig elvonná s figyelmet.Pl.szól a tv,rádiió,csenget a postás.Dr fs
De felszerelésem sincs.Az elej§ még otthon edzettem,egykezessel bicepszre.Csak arra,de terrmben jobb a koncentráció
Ebben nem teljesen értek egyet. Az nem fog meggátolni a fejlődésedben ha bele vagy buzulva csak
a szabadsúlyokba, az viszont igen ha csak a gépekbe. Nincs egyenes arányosság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!