Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés teremben vs edzés...

Edzés teremben vs edzés otthon egy-két haverral?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik a jobb?

A teremben edzeni, fényűző körülmények között, ahol meg a kemény munkától is el megy az embernek a kedve, es mindenki csak magával van elfoglalva, semmi motiváció.

Vagy otthon keményen céltudatosan, egy esetleg két haverral, szerényebb körülmények között, ahol igazi bezárkózott kőkemény edzést lehet lezavarni. Jobban egymásra vagyunk hangolodva az edzotarssal, nem zavar senki. Nagyobb az oszpontositas es a motiváció. (persze itt rozsdás vasak, kretaporos rudak)

Szerintetek melyik a jobb! Írjátok bátran: Ervek ellenervek jöhetnek!

2016. márc. 27. 10:10
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Én egy kis csóró terembe járok, ahol 4500 a bérlet, nincs fényűzés, semmi extra. A kedvem az edzéshez sosem a teremtől függ, de az igaz, hogy csak magammal vagyok elfoglalva, de attól még van motivációm. Én céltudatosan tolom egyedül is és jobban élvezem, ha nem kell a haverokkal foglalkozni, fülest bedugom és tolom egyedül.

De kinek mi.

2016. márc. 27. 10:18
 2/24 anonim ***** válasza:
Te baromira el vagy tájolva gyerek. A terembe járás nem egyenlő a fényűző körülményekkel. Egy pinceteremben edzek, nincsenek csilli villi gépek, keményen edzünk es abszolút családias a légkör.
2016. márc. 27. 10:18
 3/24 A kérdező kommentje:

De itt olyan terem van amit irtam... Persze ez ettől nem általánosítás. Csak mivel az én helyzetemben ez elérhető, ezért ez a kérdés.

Csak azért kérdem mert itthon haverommal jobban tudtam edzeni, jobb motivaciom volt. Voltam 4 hónapot teremben, de meg az edzéstől is Elment a kedvem. Meg ahogy latom hogy mas edz olyan leszarom stílusban... Átragad rám. Itthon sokkal sokkal komolyabban edzettem. Na de ez mindegy is, a véleményetekre vagyok kivacsi 😊

2016. márc. 27. 10:24
 4/24 anonim ***** válasza:
De akkor ez a te esetedben nem kerdes, akkor te edz otthon, mi meg a teremben, tökmindegy, lenyeg, hogy edzünk rendesen.
2016. márc. 27. 10:30
 5/24 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon értem mit mondasz. Azt mondod átragad rád ha valaki unottan edz. Hát figyelj ha valaki a terem közepén horkolva aludna én akkor is nyomnám mint az állat. Kis teremben edzek néha alig férünk el 5 ezres havi bérlettel, de én jól megvagyok. És én pont hogy szeretnék nagyobb terembe eljutni ahol több a felszerelés, modernebb izületbarát gépek stb
2016. márc. 27. 11:00
 6/24 anonim ***** válasza:
Nem mindig jó a nagyobb a terem. Ezek általában tömve vannak és szép összeget kell kicsengetni egy bérletért. Egyébként meg minden ízületbarát, csak kivitelezés kérdése a dolog. Kérdező szerintem eddz otthon, ha van elég súly. És nyomjátok ketten-hárman. Úgy tényleg jobb.
2016. márc. 27. 11:59
 7/24 anonim ***** válasza:

Nekem pl.otthon nincs motivációm.Valami mindig elvonná s figyelmet.Pl.szól a tv,rádiió,csenget a postás.Dr fs

De felszerelésem sincs.Az elej§ még otthon edzettem,egykezessel bicepszre.Csak arra,de terrmben jobb a koncentráció

2016. márc. 27. 12:22
 8/24 anonim ***** válasza:
Otthon csak úgy jó, hogy kimész a garázsba vagy a pincébe, esetleg udvarra és ott nyomod. Mondjuk nekem a nappaliban se vette el semmi a figyelmem. Viszont a teremben picit jobbak a lehetőségek. Néha nem rossz evezés helyett csigán lehúzni vagy gépet használni. Nem szabad kizárólag a szabad súlyokba se belebuzulni.
2016. márc. 27. 12:31
 9/24 anonim ***** válasza:

Ebben nem teljesen értek egyet. Az nem fog meggátolni a fejlődésedben ha bele vagy buzulva csak

a szabadsúlyokba, az viszont igen ha csak a gépekbe. Nincs egyenes arányosság.

2016. márc. 27. 12:43
 10/24 anonim ***** válasza:
0%
Pedig a Brain szerint a gépek a királyok
2016. márc. 27. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!