Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzés teremben vs edzés...

Edzés teremben vs edzés otthon egy-két haverral?

Figyelt kérdés

Szerintetek melyik a jobb?

A teremben edzeni, fényűző körülmények között, ahol meg a kemény munkától is el megy az embernek a kedve, es mindenki csak magával van elfoglalva, semmi motiváció.

Vagy otthon keményen céltudatosan, egy esetleg két haverral, szerényebb körülmények között, ahol igazi bezárkózott kőkemény edzést lehet lezavarni. Jobban egymásra vagyunk hangolodva az edzotarssal, nem zavar senki. Nagyobb az oszpontositas es a motiváció. (persze itt rozsdás vasak, kretaporos rudak)

Szerintetek melyik a jobb! Írjátok bátran: Ervek ellenervek jöhetnek!

2016. márc. 27. 10:10
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Utolsó nem irtál ma még elég troll baromságot? Unalmas vagy rohadtul.
2016. márc. 27. 13:01
 12/24 anonim ***** válasza:
Én egyedül szeretek edzeni, próbáltam egy haverral, bohóckodás lett belőle. Szóval kinek mi.
2016. márc. 27. 13:16
 13/24 anonim ***** válasza:

"Ebben nem teljesen értek egyet. Az nem fog meggátolni a fejlődésedben ha bele vagy buzulva csak

a szabadsúlyokba, az viszont igen ha csak a gépekbe. Nincs egyenes arányosság."

Nem írtam, hogy teljesen a szabad súlyokba kell belebuzulni. Arra céloztam, hogy nem árt a változatosság.

2016. márc. 27. 14:36
 14/24 anonim ***** válasza:
*gépekbe belebuzulni
2016. márc. 27. 14:36
 15/24 anonim ***** válasza:

En csak azt tudom, hogy en meg nem lattam olyat aki otthon kigyurta volna magat. Olyat aki termben olyat igen.

Eleinte biztos mindenkinek van motivacioja otthon is es nyomja kemenyen egy honap utan el se tudja kepzelni, hogy abbajagyja de aztan mindenki megtorik jon egy melypont nincs kedv nincs meg az a kornyezet mint termben, hogy ha egyszer ottvagy akkor lenyomod. Ha terembe jarsz a legszarabb napodon is 5 percig kell erot venned magadon amig osszepakolsz es elindulsz mert ha mar a terembe vagy megy minden magatol es nem fogod elb**iskodni ez olyan pavlovi reflex, mikor ott vagy a vasak kozt azonnal elfelejted, hogy nem kaptal fizuemelest, hengerfejes a golf, a gyerek megint kinotte a cipojet, az asszonynak este megint "fajt a feje". Otthon a nappaliban ez nem ugyanaz.

De persze legyel te a kivetel az 1 a 1000-bol akinek osszejon csak mondom en ilyet meg nem lattam csak olyat aki megprobalta es nem lett belole semmi.

2016. márc. 27. 15:07
 16/24 A kérdező kommentje:

Kint vannak a cuccok a gangon sorba. Nem idebent. 3 evig edzettem itthon: Egesz evbe' télen, nyáron!

Most télire mentem terembe csak. Most mglegprobalom ujra itthon. Kivancsi leszek milyen lesz 😊

2016. márc. 27. 16:44
 17/24 anonim ***** válasza:
15. Én 4 éve edzek itthon egyedül, soha nem voltam teremben, a legnagyobb kihagyásom max. másfél hét volt, és nem mondanám, hogy nem fejlődtem semmit. Jó, lehet nem olyan intenzív volt a fejlődés, mint egy teremben, na de na...
2016. márc. 27. 17:30
 18/24 anonim ***** válasza:
A nappaliban tényleg nem lehet edzeni. az úgy nem működik, hogy járkál a család, nevetnek, megy a TV, te meg edzenél. Kint jó, de bent nem.
2016. márc. 27. 17:50
 19/24 anonim ***** válasza:
Ez nem troll baromság.Tényleg ezt mondja a Brian.
2016. márc. 27. 19:12
 20/24 anonim ***** válasza:
De Briannak van egy-két hülyesége.
2016. márc. 27. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!