13/F vagyok már eléggé régota foglakozom street workouttal és sulyzozással. Szerintetek ez baj lehet? Többi lent .
Szoval kattognak a vállizületeim és a hátam de nem fáj,szerintetek ez probléma lehet a későbbiekben?A hátam akkor kattan ha pl. nyújtott lábemelést végzek vagy ha csipőre tett kézzel fordulok jobra,balra.Nameg volna egy olyan dolog is hogy a növekedésben megálhatok?Jó jó tudom hülyeség mert már nagyon sokszor utánnanéztem ,de mindenki mondja hogy meg fogok állni a növekedésben.
Itt egy pár adat 47 kg
156 cm
Sokan keverik a dolgokat. A növésben nem fogsz megállni, de okozhat problémát. Ugyanis növésben vagy! Ilyenkor a csontok, ízületek, inak sokkal sérülékenyebbek, ezért szokták javasolni, hogy kis súlyokkal, nagyobb ismétlés számmal.
Az, hogy kattogsz, semmiképp nem jelent jót! Én a helyedben megmutatnám egy sportorvosnak.
Az komoly.:)
Amúgy Vera leírta, hogy mit kell tenned.
#5: A nem garantált az nem azt jelenti, hogy biztos nincs baj, hanem azt, hogy nem biztos, hogy van.
Ha megmutatod egy hozzáértő dokinak, azzal vesztenivalód nincs! Tud rá kenőcsöt adni, tud esetleg javasolni ízületvédőt, meg tudja mondani, van-e probléma. Való igaz, nem biztos, hogy van, de lehet! De ezt mi innen nem tudjuk megmondani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!