Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A street workouttal és heti 3...

A street workouttal és heti 3 konditermi edzéssel el lehet érni szép izomzatot?

Figyelt kérdés
Persze a kaja rendben van 185 vm vagy és 72 kg :) street workoutban már egy medium szintet tudok csinálni a gyakorlatokból:) koditerembe 1 és fél éve járok kisebb kihagyásokkal nyári munka stb (mivel diák vagyok) most nagyon elhatároztam magam hogy mind a tanulásban mind az edzésben toppon akarok lenni :) Tömegelek már 3 hónapja úgyéreztem eljött az ideje csak nemtudom hogy ezt a két sportot lehet -e egyszerre űzni:) Tápkiegnek Hyper mass 5000 ret + Scitek 100 wheyt szedek/eszek kinek ,hogy tetszik:) olyan 85 kg reális cél szerintetek(persze feljebb is szeretnék de azt majd idővel) válaszokat előre is köszönöm 17F

2014. szept. 9. 19:18
 1/3 anonim ***** válasza:
El lehet érni, de ez szubjektív, hogy kinek mi a szép izomzat. Egyébként ha edzel már másfél éve, akkor most is jól kellene már kinézned.:)
2014. szept. 9. 20:21
 2/3 A kérdező kommentje:
Most se panaszkodhatok :)De tömegelés nem hátráltatja-e arra lennék kiváncsi h nem rontok el valamit :D valami "szaki" biztos tudja a dolgokat:D
2014. szept. 11. 17:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz, mit hátráltatna? Izomnöveléshez kell a kalória plusz, de ekkor jön pici zsír is sajnos. Így működik, de utána, ha lesz elég izomtömeg, akkor leszálkásítasz a célnak megfelelő étrenddel.
2014. szept. 11. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!