Gáz van? Ti is tapasztalatok már ilyesmit?
Tegnap voltam vérvételen,mmm,ettem előtte a szokásos csirkemell és rizs illetve földimogyoró és zöldség combot,nem tudtam,hogy nem szabad enni előtte,na mind1 is,vért vettek és vizelet mintát is.A májam túlműködést mutat:GPT(alat) 118.00,a skála így néz ki: 0.0-45.0
A vesém is:GOT(asat):117.0 a skála így néz ki:0.0-35.0
A dokim azt mondta hogy a túlzott fehérjefogyasztás a probléma,még pedig a tejsavó fehérjéé,mivel van benne valamilyen növihormon ami a kis bociknak kell,és az ember erre így reagál,azt mondta 2 hétig hagyjam a fehérjét és a kreatint is,azt mondta,hogy a tejsavó fehérjét esetleg leválthatnám növényi alapúra(rizs fehérjét ajánlott,szójafehérjét pedig elutasította mert elnőiesedhetek tőle)..
Nagyon meglepett ez az egész.Am még azt hozzátenném,hogy csak ezzel a két dologgal van gond...Ma még fogom használni a kreatinomat és a fehérjémet és most 2 hét szünetet kell tartsak..
Elo pelda vagyok ra. Az en szervezetem alig tudta befogadni a tejsavofeherjet, novenyi feherjet viszont siman.
Ha nem hiszitek el legyen a ti bajotok de ezt latom magamon es erzem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!