Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gáz van? Ti is tapasztalatok...

Gáz van? Ti is tapasztalatok már ilyesmit?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam vérvételen,mmm,ettem előtte a szokásos csirkemell és rizs illetve földimogyoró és zöldség combot,nem tudtam,hogy nem szabad enni előtte,na mind1 is,vért vettek és vizelet mintát is.A májam túlműködést mutat:GPT(alat) 118.00,a skála így néz ki: 0.0-45.0

A vesém is:GOT(asat):117.0 a skála így néz ki:0.0-35.0

A dokim azt mondta hogy a túlzott fehérjefogyasztás a probléma,még pedig a tejsavó fehérjéé,mivel van benne valamilyen növihormon ami a kis bociknak kell,és az ember erre így reagál,azt mondta 2 hétig hagyjam a fehérjét és a kreatint is,azt mondta,hogy a tejsavó fehérjét esetleg leválthatnám növényi alapúra(rizs fehérjét ajánlott,szójafehérjét pedig elutasította mert elnőiesedhetek tőle)..

Nagyon meglepett ez az egész.Am még azt hozzátenném,hogy csak ezzel a két dologgal van gond...Ma még fogom használni a kreatinomat és a fehérjémet és most 2 hét szünetet kell tartsak..

2016. ápr. 1. 10:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Tejsavófehérjétől a gyulladási faktorok megemelkedhetnek ha valaki tejfehérje érzékeny(akár rejtett is lehet). De annak nincs köze a kérdéshez, nyilván szegény 6-os válaszoló azt se tudja hol van. Nem akarom bántani.
2016. ápr. 1. 12:24
 12/17 A kérdező kommentje:
Értem...Hát ha növényi fehérjét kell használjak...akkor inkább a csirkemellet fogom választani..Na mind1,eddig semmi bajom se volt,két hét múlva vissza megyek,fogyazstani fogom a fehérjét továbbra is,amúgy én is egy nap egyszer iszok fehérjét edzés után 50g meg 10g kreatin és 10g kreatin előtte..A hepatitiszes dolog miatt vagyok kiakadva...mert,hogy megkérdezte tőlem,váltogatom-e a partnereimet...és rákerestem neten ASAT-GOT-ra és valami a hepatitisszel van összefüggésben,nem értem én ezt... o.O
2016. ápr. 1. 12:55
 13/17 anonim ***** válasza:
De leírtam, mit nem értesz? Az egyik egy máj a másik egy vese fehérjebontó enzim. Leírtam azt is miért magas.
2016. ápr. 1. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:
még nagyon rég mielőtt elkezdtem koxolni,csináltattam vérképet mert műtétre vártam.azt mondtak a kreatininem rohadt magas túl sok fehérje bla bla,vese működés nem volt jó tehát.Na gondolhatod gondoltam így kezdjek koxolni bazee?de hát elkezdtem végül.1év múlva kúra alatt mentem vérképet csináltatni heti 1000mg enantát ment jó kis methával megspékelve.teljesen jó volt minden eredményem.azóta többször is cisnáltattam és nem volt baj soha
2016. ápr. 1. 15:56
 15/17 anonim ***** válasza:

Elo pelda vagyok ra. Az en szervezetem alig tudta befogadni a tejsavofeherjet, novenyi feherjet viszont siman.

Ha nem hiszitek el legyen a ti bajotok de ezt latom magamon es erzem is.

2016. ápr. 2. 00:48
 16/17 anonim ***** válasza:
Azt nem hiszem el,hogy ezen múlt a fejlődésed.
2016. ápr. 2. 06:19
 17/17 anonim ***** válasza:
Figyelj. Teljesen ugyan azt eszem mint eddig, ugyan ugy edzek mint eddig, es amiota a novenyi feherjet iszom jobban latom a fejlodest magamon.
2016. ápr. 3. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!