Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Gáz van? Ti is tapasztalatok...

Gáz van? Ti is tapasztalatok már ilyesmit?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam vérvételen,mmm,ettem előtte a szokásos csirkemell és rizs illetve földimogyoró és zöldség combot,nem tudtam,hogy nem szabad enni előtte,na mind1 is,vért vettek és vizelet mintát is.A májam túlműködést mutat:GPT(alat) 118.00,a skála így néz ki: 0.0-45.0

A vesém is:GOT(asat):117.0 a skála így néz ki:0.0-35.0

A dokim azt mondta hogy a túlzott fehérjefogyasztás a probléma,még pedig a tejsavó fehérjéé,mivel van benne valamilyen növihormon ami a kis bociknak kell,és az ember erre így reagál,azt mondta 2 hétig hagyjam a fehérjét és a kreatint is,azt mondta,hogy a tejsavó fehérjét esetleg leválthatnám növényi alapúra(rizs fehérjét ajánlott,szójafehérjét pedig elutasította mert elnőiesedhetek tőle)..

Nagyon meglepett ez az egész.Am még azt hozzátenném,hogy csak ezzel a két dologgal van gond...Ma még fogom használni a kreatinomat és a fehérjémet és most 2 hét szünetet kell tartsak..

2016. ápr. 1. 10:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Én ilyenről nem hallottam még,igaz én nem iszok tejsavófehérjét,csak szilárd táplálékból viszem be a kajámat
2016. ápr. 1. 11:04
 2/17 A kérdező kommentje:
Értem. :)
2016. ápr. 1. 11:05
 3/17 anonim ***** válasza:
Agrár doki bevetésen
2016. ápr. 1. 11:06
 4/17 A kérdező kommentje:
Agrár doki? :D
2016. ápr. 1. 11:15
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem véletlenül nem kéne enni előtte retard, tudod ÉHgyomor. Ez a két érték a fehérjeanyagcseréért felelős enzimek értékét mutatja. Ha vérvétel előtt megették 40-50 gramm fehérjét jó hogy magas, mellé gondolom "keményen" edzel ami dropsetteket jelent meg brosplitet. Így még magasabb az érték mert edzésnél(de főleg ilyen típusúnál) fokozott az edzés közbeni izomfehérje bomlás.

De az is félelmetes hogy egy mezei orvos ekkora fogyatékos hogy én fejből vágom ezt pedig életemben nem tanultam. Egy sportorvos egyből levágta volna mi van. CK val ugyan ez szokott lenni.

2016. ápr. 1. 11:18
 6/17 A kérdező kommentje:
Értem,képzeld nem tudtam,hogy nem szabad enni,soha nem voltam még vérvételen,alapból is a csuklómmal mentem el....nem érzek magamon semmi rosszat,energikus vagyok egész nap,és igen,heti 6x edzek,eléggé keményen,mindig hullára edzem magamat,lehet ez is közrejátszott. :) De azért köszi a válaszodat,valamennyire megnyugtattál. :)
2016. ápr. 1. 11:22
 7/17 anonim ***** válasza:
Nincs mit.
2016. ápr. 1. 11:35
 8/17 anonim ***** válasza:
49%

Most biztos le fognak pontozni de nem erdekel leirom.

Nekem teljesen ugyan ez volt, pedig en csak edzesek utan ittam a tehsavofeherjet, heti 4x es ennyi. A tobbit kajaval oldottam meg. En sem ereztem semmit, teljesen energikusnak ereztem magam es fittnek. Aztan voltam vervetelen es nekem is kimutattak ilyet, es ugyan ezt mondtak, hogy a szevezetem erzekeny erre, es hasznaljak marhafeherjet vagy novenyi feherjet.

Itt a gyk-n elmondtak hogy a marhafeherje szar, mert hidrolizalt kollagen, ugyhogy a novenyi feherje mellett dontottem. Tescoban vettem "Vegan protein"t, es azota hihetetlenul jobban fejlodok. Lehet a te szervezeted is ilyen

2016. ápr. 1. 11:43
 9/17 anonim ***** válasza:
Jobban fejlődsz, mert azt a pár gramm fehérjét amit eddig tejsavóból vittél be, most vegán porból viszed be..aha. Mesélj még
2016. ápr. 1. 11:59
 10/17 anonim ***** válasza:

Nekem elég fanatikusan precíz dokim van... Amióta életmódot váltottam (jelentős túlsúly miatt és a mozgáskezdés miatt dokinál indítottam a biztonság kedvéért), és elkezdtem fogyni (ami egyértelműen terheli a májat), azóta 3 havonta megyek laborba, teljes vérkép + májfunkció. Tejsavófehérjét ugyan még nemrég kezdtem szedni, de már előtte megnöveltem a fehérjebevitelemet, és az étrendemnek elég jelentős részét képezi a túró, és a sajtok...

Na mindegy, a lényeg, eddig minden eredményem rendben, sőt, a legutóbbin sem jelentkezett semmilyen változás.

2016. ápr. 1. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!