1/10 anonim válasza:
Erről megoszlana a vélemények. Magas a zsírtartalma és emeli a koleszterinszintet, vannak akik szerint ez bajt okozhat, vannak akik szerintem nem probléma. Nekem szerencsére nem kell hezitálnom ilyenen, mert alapból utálom, de ha nem utálnám, akkor is csak csínjával fogyasztanám.
2/10 anonim válasza:
Nem a legjobb 16 g fehérje van kb. 100 g-ba!
3/10 Cortez70 válasza:
Sok a zsír, de néha belefér.
4/10 anonim válasza:
Kivalo.We en ma si azt ettem.Csak ajanlani tudom pl.a hagymas sült maj receptjet van benne eleg vitamin es hus
6/10 Szintis Zoli válasza:
"Nem a legjobb 16 g fehérje van kb. 100 g-ba!" - ez tényleg nagy gond. Megyek is és kib@**om a kukába az összes zsírszegény túrót.
7/10 anonim válasza:
csak a zsírszegény túró általában 250es csomagban van az úgy már 40gramm fehérje kb ami nemrossz,emellett a máj tele an zsírral,minőségi izomzat felépítésére alkalmatlan.Valamire biztos jó.Én szeretem és mikor nagyon csóró voltam olt hogy megettem napi 1kiló májat:D:D
9/10 Szintis Zoli válasza:
"csak a zsírszegény túró általában 250-es csomagban van az úgy már 40gramm fehérje kb ami nemrossz," - 250 gramm májban is, akkor az sem rossz.
250 gramm májban 12,5 gramm zsír. 250 gramm túróban A fele. Ez olyan brutál különbség?
Telített zsír, de ennyi simán mehet, sőt kellhet is, s cserébe kapsz egy csomó mikrotápanyagot: réz, vas, cink, szelén (meg persze mérget, ha nagyüzemi az állat).
Nem a 16 gramm a baj a májjal.
10/10 anonim válasza:
nem.hanem csak az amit leirtam.jó fazon nem hozható májjal,de ezt sztemmondani is kár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!