Tömegnövelő étrend kérdés. Jó lehet ez így?
Figyelt kérdés
63kg, 180cm vagyok. Nagyon nehezen hízó típus, kb. 15 éves korom óta ennyit nyomok. Mivel rájöttem, hogy az összevisszamindent zabálás nem jön be, gondoltam kipróbálom, hogy odafigyelek arra mit eszek. Elsőre ez jött ki, ezzel kapcsolatosan kérnék tanácsot, mert tényleg nem értek hozzá, innen-onnan nézegettem, ötleteket csíptem el. 3 műszakban dolgozok, és csak egyszer tudok leülni enni munkaidőben, viszont egy-egy szendvics általában belefér, ezért a sok kenyér+tojás. Ez úgy nagyjából havonta 40 ezer Ft, ha tudtok segíteni ebből lefaragni, azt is nagyon szívesen venném :D Plusz még jönnek a zöldségek, zsírok, ezeken nem nagyon tudtam kiigazodni, hogy melyik lenne a legjobb. Íme a napi adag: 100g zabpehely, 330g csirkemell, 210g rizs, 100g túró, 8 szelet teljes kiőrlésű kenyér (~290g), 5db tojás és valamelyik olcsóbb szénhidrátbomba tömegnövelő.2016. márc. 28. 15:28
1/4 anonim válasza:
Én kb ennyivel szálkásítok, pedig könnyen hízó vagyok (több fehérjét nyomok mondjuk), szerintem ennyi kaja kevés lesz neked, de ki kell próbálni pár hétig, ha nem növekszik a súlyod, akkor több Ch kell.
2/4 Cortez70 válasza:
Nekem elég lenne tömevelni, de majd meglátod. Ha nem jön a tömeg akkor emelsz a ch-n.
3/4 anonim válasza:
Nem bántsából, egészségügyileg minden ok? Túlságosan kevés a súlyod. Nem ártana egy nagygenerál
4/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy lenne bármi ilyesmi betegségem. Egyszerűen csak vékony vagyok, és eddig nem foglalkoztam magammal megfelelően.
2016. márc. 29. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!