Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az érdekelne, hogy mi számít...

Az érdekelne, hogy mi számít naturálnak?

Figyelt kérdés

Csak kaja. Kaja+fehérje, vagy kaja+fehérje+kreatin.

Azért érdekel, mert némely cikk úgy fogalmaz, hogy az jön le belőle h csak kaja, mások megy úgy, hogy utóbbi 2 is belefér. Tudom, hogy utóbbi 2 is van ételben csak alacsonyabb koncentrációban csak efelett sosem tudok napirendre térni. Légyszi világosítsatok fel.

Előre is köszi :)

2016. márc. 26. 07:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Jó mondjuk prog. mat. karon még mint műanyag sem kerül szóba a fehérje, de igen, elég szánalmas. A mai egyetemista társadalom még rosszabb, butább, mint a mai középkorú vagy nyugdíjas réteg akik a tv előtt ülnek. Egész nap a ku_a internet előtt ba_zkódnak, ami baromi jó dolog ha tudod használni, de felépítenek vele maguk köré egy olyan virtuális képet ami egyáltalán nem passzol a való világgal, fogalmuk sincs mi történik körülöttük. Nem csak a saját testük ismerete kínai nekik, hanem a politikától kezdve egy álláskeresésen át a hogyan indítsunk be egy Ladát témáig minden. Álomvilágban élnek, nem földi lények, nem kell tudomásul venni a jelenlétüket. :D

Kérdésre válaszolva:

https://www.youtube.com/watch?v=b2fXlHAyW9M

A kreatin is mint minden amit egy Biotech, Scitec, Bodybuldingbolt, Shop Builder, Proteinbuilder, stb... polcain/webáruházában megtalálsz, étrend kiegészítő. Nem dopping szer.

2016. márc. 26. 13:51
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, mindenkinek ment a "zőccség". Nekem is az volt a véleményem, hogy fehérje+kreatin is ok, csak tényleg lehet olyan embereket hallani/látni akik kb úgy beszélnek róluk, mintha a legdurvább koxok lennének. Használom mindkettőt, volt hogy azt kaptam "..jaa hát úgy könnyű, naturálban told" erre mindig csak azt mondtam, hogy ez is az, csupán arról van szó, hogy nincs akkora gyomrom mint kéne. Mégegyszer köszönöm a válaszokat :)
2016. márc. 26. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!