Csak kaja. Kaja+fehérje, vagy kaja+fehérje+kreatin.
Azért érdekel, mert némely cikk úgy fogalmaz, hogy az jön le belőle h csak kaja, mások megy úgy, hogy utóbbi 2 is belefér. Tudom, hogy utóbbi 2 is van ételben csak alacsonyabb koncentrációban csak efelett sosem tudok napirendre térni. Légyszi világosítsatok fel.
Illene felismerni a különbséget tápkieg és dopping között. Azért ez nem atomfizika.
2016. márc. 26. 08:45
3/12 anonim válasza:
Ki számít naturálnak?
Aki annak mondja magát.
2016. márc. 26. 09:55
4/12 anonim válasza:
Az átlag polgárnak az. Bármilyen emberrel beszélgetek és szóba jön a testépítés, 10-ből csoda, ha 2 tudja azt, hogy a "porozás" az nem dopping. Ha van valakinek egy ismerőse és látom rajta, hogy kétséges, hogy naturál, aztán megkérdezem, hogy amúgy cuccol? A válasz rögtön az, hogy porozik. Én sem értek a programozáshoz, de nem is állítok semmi olyan dolgot, hogy a C++ a legjobb nyelv, mivel nem értek hozzá és van annyi agyam, hogy amihez nem értek, arról inkább nem állítok semmit. De ugye ez akkora közhely lett már, hog aki tápkieget használ, az porozik és nem natúr, hogy valami szánalmas..
2016. márc. 26. 09:58
5/12 Cortez70 válasza:
Igen, az átlagemberek egy része ezt nem érti. Ennek az egy résznek aztán vagy még egy része, akiknek azért el lehet magyarázni a dolgokat és felfogják. A munkatársaim pl megértették. És van egy réteg, akik full idióták és sosem fogják fel a lényeget.
2016. márc. 26. 10:08
6/12 anonim válasza:
Akkor Teri néni a nyolcadik emeleten sem naturál mert ő is porozik. Csomó lisztet, meg sütőport szokott venni a közértben.
2016. márc. 26. 11:17
7/12 anonim válasza:
Nem csak az átlagember nem fogja fel, sajnos orvosnak sem szabad ilyet mondani, hogy te súlyzós edzést végzel, mert akkor jön a kérdés: UGYE NEM SZED ILYEN SZINTETIKUS SZAROKAT, FEHÉRJÉT???
A kérdésre válaszolva, a fehérje is kaja, a kreatin egy természetesen előforduló aminosav, amely a glicin, arginin és metionin aminosavakból épül fel.
-----> Nem doppingszer, ha használod, még naturál vagy.
2016. márc. 26. 11:28
8/12 anonim válasza:
Múltkor a teremben a következőt hallottam: " én nem FEHÉRJÉZEK, mert fogyni akarok!". És ezek ELTE hallgatók voltak. Komoly a szint. Érted kitalálnak ilyen szavakar, kb. mint a dubajozás :D
2016. márc. 26. 11:45
9/12 anonim válasza:
Több NYE hallgató ismerősöm is ezen a szinten van, hogy fehérjézés, porozás. Fogalmuk sincs az egészről, csak állítják a baromságaikat.. :)
2016. márc. 26. 13:05
10/12 anonim válasza:
De ez még csak nem is a testépítésről szól, vagy a táplálék kiegészítésről. Érted, egy egyetemi hallgató nincs tisztában a fehérje szó definíciójával. Nem tudják miből áll az amit megesznek. Nem tudják mik a markotápanyagok, miböl épül fel a saját testük, ez elég gáz szerintem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!