Mit vegyek? Hozzaerto valasza erdekelne?
Paromrol van szo,aki 1het mulva lesz 47eves. Mindene az edzoterem mar en sem tudom hany eve. Valami ehhez fuzodo ajandekot szeretnek venni neki,de eleg ismeretlenek nekem ezek a szerek\porok.
Annyit tudok,h eddig ivott Plutoniumot meg meg valamit,amitol elegge vizesedik. Olyan van esetleg,ami nem tartja meg a vizet? Miket ajanlana egy hozza jobban erto? :) valami teljesitmenyfokozora gondoltam,melle valami zsiregeto hatasu,mert kicsit magara szedett,es kegyetlen zavarja is. Vagy barmi kellek,ami szerintetek hasznos lehet(kesztyu,konyokvedo...stb) Kosziii :)
Az, hogy ki mit iszik eléggé hitvita jellegű, az egyik ember ebben hisz, a másik pedig abban. Pont ezért nehéz tanácsot adni, mert hiába mondom, hogy én X-ben hiszek, a párod lehet, hogy vacaknak tartja, mert neki meg Y a legjobb.
Szerintem inkább bérletet vegyél neki, vagy ruhát, esetleg egy kesztyűt, ezekre mindig szükség van, nem örök életűek, és talán kevésbé hitvita jellegűek :)
Ha a párod tényleg régóta jár terembe, gondolom 47 évesen már tapasztalt, ő tudja hogy neki milyen sportszer kellékre, étrend kiegészítőre van szüksége ahhoz az eredményhez amit ő tart ebben a sportban. Ha felszedett pár kilót, akkor azt is tudja hogyan adja le, majd ő ezt megoldja. Vegyél neki mást.
Ez olyan, mint ha egy mérnöknek kezébe nyomnál egy szoftvert hogy ajándék, ezzel tervezz, egy fodrásznak egy hajvágó gépet h ajándék, ezzel dolgozz, egy horgászást komolyan űzőnek egy botot, egy hobbi motorosnak egy bukósisakot h ebben motorozz. Ő van benne, ő tudja hogy neki mire van szüksége, akár milyen jó indulatod van, szinte biztos, hogy nem olyat veszel neki, ami megfelel számára, és max. kényszerből használja, hogy neked ne okozzon csalódást.
Én pl. agyfa_zt kapnék ha a bnőm venne egy vödör proteint, megvesz valami 4 kilós szójásat, vagy valami undorító ízű olcsó tejsavót, csak mert jót akart. Nem, ez az én területem, én megveszem magamnak amit szoktam, más ne szóljon bele. Ha meg azt veszed meg neki amit szokott fogyasztani, az olyan semmilyen, ennyi erővel az árát is a kezébe nyomhatnád.
Inkább vegyél neki valamit ami kettőtökről szól, kettőtökre utal, nem tudom milyen árban gondolkozol, de egy színházjegy, koncertjegy, wellness hétvége, fizesd be egy sportautó tesztvezetésre, egy jó parfüm, egy menő pulcsi, ha edzés közben szokott zenét hallgatni egy jó minőségű sport fülhallgató, ilyesmit.
csak hobbi szinten csinalja,mondhatni napi 2-3ora feszultseglevezeto. Es persze,h ne nezzen ki rosszul.
Szokott kiserletezni,ezt azt kiprobalni,hatha jobb. Mar mondta regen is,h ha talalok valami jot,rendeljem meg nyugodtan. Proteint is vettem mar neki,kepzeld :-D ami esetleg nem volt tul jo izu,abbol csinaltam palacsintat.
Faluban lakunk,nem nagy lehetosegeim vannak. Szinhaztol fraszt kapna,parfumot mindig vesz maganak,poloja epp csak 130van. Egy edzocipot akartam venni,d azzal epp 2napja allitott haza. Mindent megvesz maganak,csak ezeket az edzeshez hasznalt ital/porokat nem. Van egy 9honapos lanyunk,igy messzebbre megcsak menni se birnank,m beteg. A masik szenvedelye az autonk. D abba meg nem tudom mit is lehetne...
Na,itt egy ket mondat hulyen jott ki. Nem ossze-vissza iszik mindent,amit eleraknak :-D de itt oly sokszor lattam mar,h ajanlottatok masoknak,h szivesen tettem fel a kerdesem.
majd kitalalok valami mast,bar eleg csekely a valasztasok szama.
Okes,akkor sztem felteszek egy kerdest autos temakorben :-D mert ahhoz meg vegkepp nem ertek :-)
Koszi fiuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!