Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szoja vs tejsavo?!

Szoja vs tejsavo?!

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon mindig a Sarga kapszula konyvet ajanljak a kezdoknek elolvasni. Abban a konyvben az van, hogy vagy tejsavo, vagy szoja protein kell.

Itt viszont a szojat mindenki ellenzi.

Akkor hogy van ez?

2016. márc. 25. 14:23
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
64%

Végső soron egy hónapig voltam vegán fél évig meg vegetáriánus de a segglyukamból folyik a szó. Meg én az a fajta vagyok aki shop.builder szros tanulmányokat olvas. Engem ha érdekel valami megnézem NBCI-n vagy elmegyek a könyvtárba.

Mitől lenne jobb a szója? Olcsóbb? Nem. Finomabb? Nem. Egészségesebb? Nem.

2016. márc. 25. 21:08
 22/35 anonim ***** válasza:
NCBI* ;)
2016. márc. 25. 22:48
 23/35 Olaf88 ***** válasza:
Senki nem írt olyat, hogy jobb a szója. Olyat írtam, hogy a szója is jó. A gyakorlatban tudod mi lesz a különbség, ha a tejsavót lecseréled szójára(feltéve ha bírja a gyomrod)? Qrvára semmi. :D Semmit nem fogsz észrevenni a fejlődéseden sem pozitív, sem negatív irányban. Kamu, hogy nincs meg benne minden aminosav, kamu, hogy nem szívódik fel rendesen, és kamu, hogy nővé változol a fitoösztrogéntől. Az íze meg ne legyen már szempont... ennyi erővel egyetek nápolyit.
2016. márc. 26. 00:23
 24/35 A kérdező kommentje:

Drugs Bunny jobban ert hozza mint egy ket gyk-s valaszolo ez 100%.

Es ha tudjatok hogy vannak benne hibak meg rossz dolgok akkor miert ajanljatok mindig mindenkinek?

Mas konyvekben is irnak tomegelesrol, etrendrol, edzesrol stb.

2016. márc. 26. 01:29
 25/35 anonim ***** válasza:
90%

Ja, ezt én se értem, szinte minde 2. kérdésnél ajánlgatják a kezdőknek Sárga kapszulát, de ha valami olyasmi van benne, ami szerintük nem úgy van, akkor meg egyből jönnek azzal, hogy áá abban is vannak fas.zságok nem kell minden szavát elhinni...:D

Érted, akkor - főleg egy - kezdő csemegézze ki belőle, hogy mi a jó, meg mi nem? Vagy jöjjön fel ide megkérdezni a mindenttudó Cortezt meg Svájcinégert, hogy akkor most hogy is van ez, mert amit ők mondanak az a tuti? :D

2016. márc. 26. 05:09
 26/35 Cortez70 ***** válasza:
43%
Igen, kérdezzenek minket és majd elmondjuk. Problem solved. :)
2016. márc. 26. 05:23
 27/35 anonim ***** válasza:
Cortez, már csak azt nem tudom, akkor miért nem te írsz könyvet "Cortez megmondja a tutit..." címmel, vennék mint a (szőlő)cukrot...:)
2016. márc. 26. 05:38
 28/35 anonim ***** válasza:
84%

Abból én is vennék, jó lenne segget törölni.

2016. márc. 26. 05:44
 29/35 anonim ***** válasza:
69%

Ja és persze a szokásos stíludosban, lehetne így:

'Figyelj kisgyerek, az van amit én mondok,, 30 éve eedzek, natúr vagyok, de azért ment egy kis tesztö, gyökér! Én már öreg s.zar vagyok, de jó ez a forma, rohadj jól nézek ki, mutass képet, öcsi, ha nem hiszed hogy nekem van igazam!"

2016. márc. 26. 05:49
 30/35 Cortez70 ***** válasza:
56%
Írhatnék, mivel én 30 éve edzek, bunnynak sincs ennyi tapasztalata. Ráadásul én élelmiszermérnök is vagyok, tehát tanultam is amiről pofázok. Csak én nem vagyok ismert ember, nem sokan vennének könyvet egy ismeretlen írótól. Meg nincsenek ilyen ambícióim. Nekem elég a melóhelyen helytállni, mivel az ország legnagyobb gyógyszergyárában vagyok minőségbiztosító. Ez nekem bőven elég.
2016. márc. 26. 05:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!