Szoja vs tejsavo?!
Ezen az oldalon mindig a Sarga kapszula konyvet ajanljak a kezdoknek elolvasni. Abban a konyvben az van, hogy vagy tejsavo, vagy szoja protein kell.
Itt viszont a szojat mindenki ellenzi.
Akkor hogy van ez?
Végső soron egy hónapig voltam vegán fél évig meg vegetáriánus de a segglyukamból folyik a szó. Meg én az a fajta vagyok aki shop.builder szros tanulmányokat olvas. Engem ha érdekel valami megnézem NBCI-n vagy elmegyek a könyvtárba.
Mitől lenne jobb a szója? Olcsóbb? Nem. Finomabb? Nem. Egészségesebb? Nem.
Drugs Bunny jobban ert hozza mint egy ket gyk-s valaszolo ez 100%.
Es ha tudjatok hogy vannak benne hibak meg rossz dolgok akkor miert ajanljatok mindig mindenkinek?
Mas konyvekben is irnak tomegelesrol, etrendrol, edzesrol stb.
Ja, ezt én se értem, szinte minde 2. kérdésnél ajánlgatják a kezdőknek Sárga kapszulát, de ha valami olyasmi van benne, ami szerintük nem úgy van, akkor meg egyből jönnek azzal, hogy áá abban is vannak fas.zságok nem kell minden szavát elhinni...:D
Érted, akkor - főleg egy - kezdő csemegézze ki belőle, hogy mi a jó, meg mi nem? Vagy jöjjön fel ide megkérdezni a mindenttudó Cortezt meg Svájcinégert, hogy akkor most hogy is van ez, mert amit ők mondanak az a tuti? :D
Abból én is vennék, jó lenne segget törölni.
Ja és persze a szokásos stíludosban, lehetne így:
'Figyelj kisgyerek, az van amit én mondok,, 30 éve eedzek, natúr vagyok, de azért ment egy kis tesztö, gyökér! Én már öreg s.zar vagyok, de jó ez a forma, rohadj jól nézek ki, mutass képet, öcsi, ha nem hiszed hogy nekem van igazam!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!