Szoja vs tejsavo?!
Ezen az oldalon mindig a Sarga kapszula konyvet ajanljak a kezdoknek elolvasni. Abban a konyvben az van, hogy vagy tejsavo, vagy szoja protein kell.
Itt viszont a szojat mindenki ellenzi.
Akkor hogy van ez?
Igazatok van, véletlenül se a videóban elhangzottakra, és a hivatkozott tanulmányokra(!) próbáljatok reagálni, azt szarjátok le teljes mértékben, helyette inkább kössetek bele abba az egy qrva mondatba, amit figyelemfelkeltésként firkáltam a link alá. Corteztől nem vártam mást, "gyökérvagy kisgyerekvagy nyenyenye", csak a szokásos vitakultúra egy egyébként értelmes, tanult embertől. Még nyögd be azt is hogy 30 éve edzel, és kész lesz a kikezdhetetlen érvelés.
Komolyan, tegyétek a szívetekre a kezeteket, és válaszoljatok őszintén. Soha egy tanulmányt sem olvastatok a szójafehérjéről, csak a sopbilder cikkekből magoltátok be, hogy "fitoösztrogén, rossz aminoprofil, rossz felszívódás". Jól gondolom?
"De értitek logikailag hibás a levezetés. Nincs köze a két dolognak egymáshoz."
Miért, csak azt írta, hogy valakinek bevált.
Ennyi erővel az is hibás, hogy te ajánlgatod a tejsavót, mert neked bevált, de valakinek meg lehet, hogy nem fog...Szóval akkor senki nem adjon tanácsot a másiknak, mert senki nem tudja kinek hogy mire reagál a szervezete?
--gömb--
Nem kell sem tejsavo, sem szoja. Csak lehet.
Régen sok szojaizolatumot fogyasztottam. Nem tudok nyilatkozni a tapertekerol, mert más okokból nagyjából semmit nem fejlődtem akkoriban. De jo ideje a gyomrom el se viszi a szóját. Se egészben se feldolgozva. Nekem nem kell tanulmányokat olvasnom arrol hogy jó-e, mert tudom hogy szamomra használhatatlan.
Aki bírja, próbálkozhat vele, nem fog megjelenni az Antikrisztus és egy hatalmas S-karddal levágni az illető fejét.
Volt itt az oldalon egy egészség.szépség nevű tag, aki versenyző (volt). Ő határozottan állította hogy neki jobban bejott a szója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!