Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szoja vs tejsavo?!

Szoja vs tejsavo?!

Figyelt kérdés

Ezen az oldalon mindig a Sarga kapszula konyvet ajanljak a kezdoknek elolvasni. Abban a konyvben az van, hogy vagy tejsavo, vagy szoja protein kell.

Itt viszont a szojat mindenki ellenzi.

Akkor hogy van ez?

2016. márc. 25. 14:23
1 2 3 4
 11/35 Olaf88 ***** válasza:
100%

Igazatok van, véletlenül se a videóban elhangzottakra, és a hivatkozott tanulmányokra(!) próbáljatok reagálni, azt szarjátok le teljes mértékben, helyette inkább kössetek bele abba az egy qrva mondatba, amit figyelemfelkeltésként firkáltam a link alá. Corteztől nem vártam mást, "gyökérvagy kisgyerekvagy nyenyenye", csak a szokásos vitakultúra egy egyébként értelmes, tanult embertől. Még nyögd be azt is hogy 30 éve edzel, és kész lesz a kikezdhetetlen érvelés.

Komolyan, tegyétek a szívetekre a kezeteket, és válaszoljatok őszintén. Soha egy tanulmányt sem olvastatok a szójafehérjéről, csak a sopbilder cikkekből magoltátok be, hogy "fitoösztrogén, rossz aminoprofil, rossz felszívódás". Jól gondolom?

2016. márc. 25. 19:04
 12/35 Olaf88 ***** válasza:
100%
Megjósolom a reakciót: "küldjél képet magadról kisgyerek, aztán majd annak lesz igaza aki izmosabb" :D
2016. márc. 25. 19:06
 13/35 Cortez70 ***** válasza:
0%
A tesztoszteron oldalon is vannak cikkek a fos szójaról. De te egyed kisgyerek, tuti marhaizmos vagy. Csakhogy ne csalódj bennem kiskancsó. :)
2016. márc. 25. 19:09
 14/35 anonim ***** válasza:
51%
jaj, Olaf, hagyjad már, megint szövetkeztek a nagy gyakoris gyúrósok, és csak az a jó, amit ők mondanak...Cortez meg megint hozza a szokásos tirpák stílusát. :DDD
2016. márc. 25. 19:11
 15/35 Olaf88 ***** válasza:
Ó, a csodálatos tesztoszteron oldalt kihagytam a sorból, bocsánat :D Egyébként nem használok fehérjeport, ha már így felhoztad.
2016. márc. 25. 19:11
 16/35 Cortez70 ***** válasza:
24%
Kutyát nem érdekli mit használsz öcsi.
2016. márc. 25. 19:15
 17/35 anonim ***** válasza:

"De értitek logikailag hibás a levezetés. Nincs köze a két dolognak egymáshoz."

Miért, csak azt írta, hogy valakinek bevált.

Ennyi erővel az is hibás, hogy te ajánlgatod a tejsavót, mert neked bevált, de valakinek meg lehet, hogy nem fog...Szóval akkor senki nem adjon tanácsot a másiknak, mert senki nem tudja kinek hogy mire reagál a szervezete?

2016. márc. 25. 19:24
 18/35 Cortez70 ***** válasza:
6%
Lehet ajánlani, de beugat olafgyerek, hogy ne a gyakorizókra hallgasson a kérdező. De ő is a gyakorira ír. Fuck logic.
2016. márc. 25. 19:28
 19/35 anonim ***** válasza:

--gömb--

Nem kell sem tejsavo, sem szoja. Csak lehet.

Régen sok szojaizolatumot fogyasztottam. Nem tudok nyilatkozni a tapertekerol, mert más okokból nagyjából semmit nem fejlődtem akkoriban. De jo ideje a gyomrom el se viszi a szóját. Se egészben se feldolgozva. Nekem nem kell tanulmányokat olvasnom arrol hogy jó-e, mert tudom hogy szamomra használhatatlan.

Aki bírja, próbálkozhat vele, nem fog megjelenni az Antikrisztus és egy hatalmas S-karddal levágni az illető fejét.

Volt itt az oldalon egy egészség.szépség nevű tag, aki versenyző (volt). Ő határozottan állította hogy neki jobban bejott a szója.

2016. márc. 25. 19:36
 20/35 Cortez70 ***** válasza:
Neki mindegy volt heti több gramm tesztóval.
2016. márc. 25. 19:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!