Hogyan lehet súllyal huzódzkodni?
Figyelt kérdés
Már jó lenne így csinálni.Sok helyen olvastam,ha már sok ismétlés megy,akkkr már súllyal érdemes csinálni.Meg erőnövelés a fő célom,szóval alacsony ismétlésszámmal kéne.De hogy a francba kössek fel magamra egy 10 kilós tárcsát?2016. márc. 24. 20:19
2/8 anonim válasza:
Súly emelő öv. És egy vastag vasdrót.
3/8 anonim válasza:
én egy lánccal a nyakamba szoktam akasztani a sulyt.
4/8 anonim válasza:
Egyik kezedbe fogod a súlyt, másikkal húzódzkodsz!
https://www.youtube.com/watch?v=RIc7DC-Qer4&ebc=ANyPxKpfSgfl..
11:05
5/8 anonim válasza:
Rákötöd a pötsödre, jó kroszfittesen
6/8 anonim válasza:
Nálunk a srácok vagy az övükre rögzítik lánccal, vagy az övükre fűzik, és a nyakukba akasztják.
7/8 anonim válasza:
Én tolódzkodásnál a lábfejeim közé fogok egy egykezes súlyt, úgy mint kötélmászásnál a kötelet. Húzódzkodásnál nem próbáltam, ott szerintem nehezebben oldható meg, akkor próbálkozz vele, ha nincs öv + valamilyen rögzítő eszköz.
8/8 Olaf88 válasza:
1. Méteráru boltba elmész, kérsz két méter hevedert. Ha kérdezik mekkorát, akkor a legvastagabbat, de mindegy, mert elég erősek ezek. Olcsó egyébként, max 200ft/méter.
2. Elmész a szerelvényboltba, barkácsboltba, obiba, vagy hasonló helyre, és veszel két darab kampót, akkorákat, amik átférnek egy súlytárcsa furatán.
3. A heveder 1-1 végére rácsomózol 1-1 kampót.
Voilá, meg is volnánk, lett egy házilag gyártott súlyöved. Megspóroltál vele nagyjából 10.000 forintot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!