Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jó felosztás?

Zsamózsasé kérdése:

Ez jó felosztás?

Figyelt kérdés

Ezt az edzésfelosztást terveztem:

H: váll hát

K: futás (3-4 km kocogás)

Sz: bicepsz tricepsz

Cs: futás

P: mell láb

Mi a véleményetek?

2016. márc. 23. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Mell láb együtt felejtős.
2016. márc. 23. 22:18
 2/9 Cortez70 ***** válasza:
Én sem tenném össze a mellet a lábbal.
2016. márc. 23. 22:23
 3/9 NidiKing válasza:
Ha tömegelni akarsz akkor szedj vissza a kardióból. Ha szálkásítasz akkor ok. Szerintem rakd be a lábat egy kardiós napra
2016. márc. 23. 23:04
 4/9 anonim ***** válasza:

Heti 6-8 km futás nem olyan hatalmas mennyiség, ami mellett ne tudna tömegelni...

Ez a tömegelés alatt nehogy mozogj, első emeletre is lifttel menj nem tudom kitől jött : )

2016. márc. 24. 00:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Lábnak fölösleges külön nap mert azt fél óra alatt lenyomom. Á mellnek meg semmi hatása rá így mindkettőt fullra megedzhetem. Köszi a válaszokat
2016. márc. 24. 15:52
 6/9 Cortez70 ***** válasza:
Fél óra? Akkor az nokedli edzés. Gyere velem edzeni és rádöbbensz, hogy milyen egy fullos lábedzés. :)
2016. márc. 24. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem az időhossz miatt. Látszik, hogy csak pinatárogatsz. Egy komoly mellezés után megnézem, hogy guggolsz te, vagy fordítva. Ha meg csak gépeken bohóckodsz,az nem làbazás.
2016. márc. 24. 17:48
 8/9 Cortez70 ***** válasza:
De az időhossz miatt is. Ha nagy súllyal guggolsz, akkor nem egyből mész fel rá, hanem több lépcsőben. A munkasorozatok között meg nem 1 percet pihensz, ha már nagy a súly. A guggolással elmegy vagy 20 perc, de 15 tuti. És akkor jön a gépes edzés + vádli. Ez nem 30 perc.
2016. márc. 24. 17:52
 9/9 A kérdező kommentje:
A lábra nem fordítok akkora figyelmet. Jó, a 30 perc tényleg túlzás volt, de nem érzem úgy, hogy külön napot érdemelne. Köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2016. márc. 28. 05:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!