Hány fokban érdemes lábtolózni és miért?
Figyelt kérdés
2016. márc. 23. 12:33
1/12 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdés. A 45 fokosra tudod tenni a legtöbb súlyt, combfeszítőre alapgyakorlat szerintem.
2/12 A kérdező kommentje:
Lehet állítani fektámla fokát.
2016. márc. 23. 12:45
3/12 anonim válasza:
Ahogy a derekadnak kényelmes és minél nagyobb a mozgástartomány nem azon az 5 fokon múlik. Érdemes előtte vádlit edzeni vagy nyújtani, hogy minél jobban be tudd engedni. Persze derekad ne emelkedjen el.
4/12 A kérdező kommentje:
Majd kikisérletezem. Sőt még a lábtámla szögét is lehet állítani. Máshol mindenhol fix csak azért kérdeztem.
2016. márc. 23. 12:59
5/12 anonim válasza:
Jó csak mert van függőleges, vízszintes, 45 fokos stb. lábtoló. Tehát én először így értettem.
9/12 anonim válasza:
De, kicsit sok már a Bence. : D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!