Túró akár napi kétszer?
Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy szeretem a túrót meg most vettem egy nagyon finom lekvárt, a kérdés az lenne hogy delutan es este is mehet 250 gramm túró?2016. márc. 20. 17:36
1/6 anonim válasza:
este mert a kazein lassú felszívódású
2/6 anonim válasza:
Azért estére nem kéne egyszerre betolnia fél kiló túrót szerintem. Akkor se történik katasztrófa, ha nap közben fogyasztasz lassú felszívódású fehérjét. Ha belefér a makróidba mehet ennyi túró, csak ez számolj vele, hogy önmagában 20-25g zsír lesz.
3/6 anonim válasza:
mi a fas.zért ne mehetne?miért mi az valami idegméreg?
4/6 anonim válasza:
zsírszegényben alig van 1-2 g zsír 100 grammbam
5/6 A kérdező kommentje:
Félzsírosat eszek vagy mi a neve, mert laktózmentesből nincs zsírszegény
2016. márc. 20. 19:34
6/6 anonim válasza:
Én natúr cottage chees-el számoltam, ami zsírszegény és úgy jön ki a kb 20-25g zsír fél kilóra. De mondom ha a makróid engedik egyed nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!