Szálkásításkor vacsorára mehet félzsíros túró?
Figyelt kérdés
Aldi-s milfina túróra gondoltam, 200g-t ennék, ebbe van: 32g fehérje ,8g ch , 14 g zsír. A napi keretbe belefér, viszont olvastam, hogy nem tanácsos este zsírosabbat enni, de ez a 10en pár gramm belefér?2016. febr. 16. 10:22
1/17 anonim válasza:
Nekem nem férne bele de ha neked igen, akkor edd. Egyébként Aldiban lehet kapni zsírszegényt is.
2/17 A kérdező kommentje:
Tudom általába olyat eszek vagy a new lifestyle-os cottage cheese-t, de van, hogy elfogy, és ilyenkor csak ez van itthon.
2016. febr. 16. 10:47
3/17 anonim válasza:
Ha valóban szálkásítasz, akkor inkább a zsírszegény túrót ajánlatos vacsorára fogyasztanod.
4/17 anonim válasza:
Nekem nem fér bele akkor, de ha beleszámolod a zsírba, neked beleférhet.
5/17 anonim válasza:
Mi koze a zsirtartalomnak a szalkasitashoz? Ez mar nem a 80-as evek, nem a zsirtol fogsz elhizni. Egyel annyit belole, hogy beleferjen a kaloriakeretbe.
6/17 anonim válasza:
A 32 gr fehérje felesleges 20 gr felett ha eszel nem leszel izmosabb mint a 20 grtól és ha kevesebbet eszel akkor a zsír is kevesebb lesz és a szálkásodás eredményesebb. Ha éhes vagy egyél inkább salátát a túró mellet persze csak okosan a tojást és ilyesmit kihagyva :)
7/17 Szintis Zoli válasza:
Azoktól kérdem, akiknek a félzsíros este már akkor sem fér bele, ha a kalóriakeretbe egyébként belefér:
Mégis mit csinál veled este a a 14 gramm zsír, amit nap közben nem csinál meg (azt leszámítva, hogy max. rosszabbul alszol, de ez alkati kérdés)?
8/17 anonim válasza:
Azt, hogy diéta alatt nálam 40-50 gramm a zsírbevitel, amit nem túróból akarok bevinni, hanem értelmesebb forrásból, ami esetleg a délutáni kajám kicsit megízesíti.
9/17 anonim válasza:
Nekem a zsírszegény se lenne ok. Sokkal értelmesebb és finomabb tápanyagforrásaim vannak.
10/17 anonim válasza:
Diéta közepétől már nálam sem játszik a túró, a cukor miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!