Szálkásításkor vacsorára mehet félzsíros túró?
Ahogy látható, ebben nagyon megoszlanak a vélemények. Máshogyan csináljuk és más a túróhoz való hozzáállásunk is.
Nekem nem jó a túró, sok éve nem eszem, az első tejtermék a sok közül, amit elhagytam. Ilyen sok szénhidrátot amúgyis inkább másból viszek be. Zsír az jöhet, de mivel ebédre sok zsírt eszem, estére nem marad sok.
Ha szénhidrátosan ennék, akkor is zsírosan ennék, a fogyásom a kalóriadeficittől függ ilyen kevésbé előnyös kombó esetén is.
De akinek még a makrókba is belefér, akkor főleg nincs mitől tartania. Az összmennyiségek számítanak a legtöbbet, nem az időpontok, főleg a zsírnál (mert a szénhidrátnál ott van az inzulinérzékenység, ami mondjuk nem mindenkit hat meg).
A túró zsírtartalmának kb a fele telített zsír a másik fele egyszeresen és többszörösen telítetlen. Nincs olyan zsír ami csak ilyen vagy olyan ráadásul a telített zsírra is nagy szükségünk van.
Ezt pontosan tudom.Éppen ezért kérdeztem, hogy mi a baj estére a telített zsírral. A tejzsír egyébként 80%-ban telített. Te valszeg a disznózsírral kevered.
Van nickem (mert ki merem írni): "Szintis Zoli". Jobb, mint a #13!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!