Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Rizs+csirke. Komolyan hogy...

Rizs+csirke. Komolyan hogy lehet ennyire egysíkúan táplálkozni? Van aki minden nap ezt eszi. Nekem ne mondja senki, hogy az olyan jó.

Figyelt kérdés

egy munkatársam minden nap párolt rizst és csirkemellet(párolva) hoz ebédre.

én is sportolok, éppen ezért rendszeresen kapom az ívet,hogy miért nem eszem én is azt?

de itt gyakorin is mindenhol,hogy rizst meg csirkét szabad enni csak. miért? miért csak ezeket?

2016. márc. 20. 14:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ajj, pedig milyen jó volt a tegnapi pacalpörkölt :D Lehet bűnözni, itt sem hiszem, hogy mindenki élsportoló lenne.
2016. márc. 20. 15:35
 12/13 anonim ***** válasza:

Nem muszáj így enni, de semmi baj, ha valaki egysíkúan, de egészségesen és kiegyensúlyozottan táplálkozik. Ez az ő dolga. Van, akinek nem örömforrás az étel, hanem üzemanyag, amit betolnak és működnek vele. S tuti van, aki soha nem unná meg a csirkerizst. Ez OK.

Az, hogy a kollégád beszól, az nem OK, ne foglalkozz vele.

A csirkerizsben van logika, olcsó okés szénhidrát és sovány fehérje, de nem kell sokkal többet áldozni a változatosságot kedvelőknek sem. S a csirke sem csak párolva ehető (brrr, az iszonyú lehet, illetve ízlés dolga, én utálnám).

2016. márc. 20. 15:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Az a legolcsóbb, meg szegény fsz egy szellemi sík. Nem érti biztos, hogy nem az a lényeg hogy csirke + rizs hanem hogy bevigye a makrotápanyagokat. Lehet tojás, bab, yamgyökér akármi.
2016. márc. 20. 18:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!