24 évesen csontsovany vagyok csak a hasam nagy, igy nem tetszem a csajoknak, mit tegyek? Egyaltalan mitol ilyen nagy a hasam es miert vagyok csontsovany?
Genetikailag is van ilyen, bár ritka. Nekem hasonló gondom volt. Nem értettem, miért hasra hízok.. Mellre meg semmit
Napi 30-40 perc edzes /x4 alkalommal hetente + feherjepor (de az is jo amit az elso valaszolo irt)
Szerintem ez a mozgas hianya miatt alakul igy ki. Nekem az edzes segitett, mellre is elkezdett jonni a suly, bar nem sok.. A hasam úgy "tűnt el" hogy az edzesen kivul folyamatosan hanyattfekve labemeleseket csinaltam (hasgorcsom volt, annyira fajt :D) de a hasam lapos lett újra, mellre elfogadhatobb lettem. Szoval en ezt javasalom nekem bevalt.. (21/F)
Lenyeg h csinalj valami edzest es ne hagyd abba és fokozatosan noveld (lassan) amennyjt birsz csinalni, kar/hatra/ labra. Elotte egy oraval erdemes enni. A tomegnovelo/vagy sima feherjeport (nekem sima volt) edzes utan kell meginni. En nem akartam hizni, csak a sulyt eloszlatni. Deichmanba lehet kell ilyen feszegetheto szalagot meg ketlebellt ha esetleg eleinte nem edzoterembe akarsz menni. És egeszsegugyi kivizsgalast is erdemes, nekem azt mondtak hogy semmi bajom.. Ez genetika, vallra melllasra edzek (uszas, fekvenyomas) és zsiregetes (bicikli, futas, labdajatekok) pedig a hasrol jon majd le. Igazuk volt. Nem muszaj megfogadni a tanacsom, nekem ez valt be :) a sima feherjepor tipusa olyan volt amit edzes utan kell meginni. (van amit kifejezetten reggel vag este vag edzes elott). Szoval nekem ez a fajta volt es van a mai napig is. Sok sikert!
Ismerős a téma. Ha eszel eleget, de tényleg eleget, akkor elég esélyes, hogy a fehérliszttől van.
Én ugyanilyen voltam...aztán elkezdtem gyúrni, de a belem megmaradt...csúnya volt.
Aztán először a fehérlisztet majd a cukrot kezdtem el kerülni, illetve naponta ettem zöldségeket, salátákat és a hasam két hónap alatt látványosan eltűnt. A zsigeri zsír lehet az oka, illetve a mozgás és étkezéshiányból fakadó alacsony tesztoszteronszint.
Kezd ezzel. Ha 3-4 hónap múlva nem kezd el lemenni a hasad, akkor menj dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!