Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 24 évesen csontsovany vagyok...

24 évesen csontsovany vagyok csak a hasam nagy, igy nem tetszem a csajoknak, mit tegyek? Egyaltalan mitol ilyen nagy a hasam es miert vagyok csontsovany?

Figyelt kérdés
Gyurjam ki magam? Hogy csinaljam? Vagy hizzak meg hogy ne csak a hasam legyen nagy? Vagy esetleg vhogy fogyaszam le a hasam? Tanácsokat kerek koszonom

2016. márc. 18. 10:40
 1/8 Cortez70 ***** válasza:
Olvasd el a sárga kapszula című kis könyvet és kezd el a súlyzós edzéseket tömegnövelő étrenddel. Heti 3 napos teljes testes edzéseid legyenek.
2016. márc. 18. 10:48
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagy has sovány test mellé? Lehet egészségügyi probléma is mögötte. Van esetleg képed a felsőtestedről?
2016. márc. 18. 13:23
 3/8 A kérdező kommentje:
Hat nincs, de szo szerint olyan mint ahogy leirtam, csontsovany test hatalmas has, pólót mar le se merem venni, nyáron strandra ilyen helyekre nem is jarok, én is gondoltam mar ra hogy ez vmi betegség lehet, az a baj hogy mifelénk a háziorvos is olyan hulye ha vmi bajom lenne se venne eszre, tavaly nyáron voltam nala utoljára tenyleg rosszul voltam de nem hitte el meg azt mondta csak tettettem meg h én allandoan odajarkalok hozza, közbe meg jo ha egy ebbe egyszer megyek, nem normalis szegeny lehet ossze kevert valakivel, na mindegy ezert aztán megeri fizetni a tb-t
2016. márc. 18. 13:39
 4/8 A kérdező kommentje:
Jo ha egy evbe egyszer megyek
2016. márc. 18. 13:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Genetikailag is van ilyen, bár ritka. Nekem hasonló gondom volt. Nem értettem, miért hasra hízok.. Mellre meg semmit

Napi 30-40 perc edzes /x4 alkalommal hetente + feherjepor (de az is jo amit az elso valaszolo irt)

Szerintem ez a mozgas hianya miatt alakul igy ki. Nekem az edzes segitett, mellre is elkezdett jonni a suly, bar nem sok.. A hasam úgy "tűnt el" hogy az edzesen kivul folyamatosan hanyattfekve labemeleseket csinaltam (hasgorcsom volt, annyira fajt :D) de a hasam lapos lett újra, mellre elfogadhatobb lettem. Szoval en ezt javasalom nekem bevalt.. (21/F)

Lenyeg h csinalj valami edzest es ne hagyd abba és fokozatosan noveld (lassan) amennyjt birsz csinalni, kar/hatra/ labra. Elotte egy oraval erdemes enni. A tomegnovelo/vagy sima feherjeport (nekem sima volt) edzes utan kell meginni. En nem akartam hizni, csak a sulyt eloszlatni. Deichmanba lehet kell ilyen feszegetheto szalagot meg ketlebellt ha esetleg eleinte nem edzoterembe akarsz menni. És egeszsegugyi kivizsgalast is erdemes, nekem azt mondtak hogy semmi bajom.. Ez genetika, vallra melllasra edzek (uszas, fekvenyomas) és zsiregetes (bicikli, futas, labdajatekok) pedig a hasrol jon majd le. Igazuk volt. Nem muszaj megfogadni a tanacsom, nekem ez valt be :) a sima feherjepor tipusa olyan volt amit edzes utan kell meginni. (van amit kifejezetten reggel vag este vag edzes elott). Szoval nekem ez a fajta volt es van a mai napig is. Sok sikert!

2016. márc. 18. 14:20
 6/8 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat
2016. márc. 18. 14:37
 7/8 anonim ***** válasza:

Ismerős a téma. Ha eszel eleget, de tényleg eleget, akkor elég esélyes, hogy a fehérliszttől van.

Én ugyanilyen voltam...aztán elkezdtem gyúrni, de a belem megmaradt...csúnya volt.

Aztán először a fehérlisztet majd a cukrot kezdtem el kerülni, illetve naponta ettem zöldségeket, salátákat és a hasam két hónap alatt látványosan eltűnt. A zsigeri zsír lehet az oka, illetve a mozgás és étkezéshiányból fakadó alacsony tesztoszteronszint.

Kezd ezzel. Ha 3-4 hónap múlva nem kezd el lemenni a hasad, akkor menj dokihoz.

2016. márc. 18. 18:39
 8/8 A kérdező kommentje:
Okés koszi
2016. márc. 19. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!