40%-os pont, hogy te pofázod azt amit a többi idióta birka a gyors ch-val, de tőled már amúgy is megszoktam, hogy egy primitív véglény vagy. Milyen biológiai folyamatot akarsz hallani te szerencsétlen? Nem fogod fel a lényeget.
2016. márc. 14. 09:44
12/22 anonim válasza:
Ez olyan, mintha bemagolnék valami szöveget az atomfizikáról, mondanám, de valójában fogalmam sem lenne, hogy miről beszélek.
Tessék olvasgasd legalább 2 perc google kellet hozzá, minden egyes pont végén ott a hiteles TANULMÁNY amire hivatkozik, rá tudsz keresni egyenként, bár szerintem az étrelmi szinteddel az én pici pónimat sem értenéd meg angolul. Ha ez se elég "biológiai folyamat", esetleg kérd meg anyádat hogy rajzolja le neked, ha már ennire görcsösen ismételgetsz egy szót, mert az annyira tudományosan hangzik. Mellesleg te milyen folyamatot tudsz felmutatni a gyors ch mellet?:D jó olvasgatást okostojás.
2016. márc. 14. 10:06
14/22 anonim válasza:
Azt meg tényleg csak mellesleg teszem hozzá, hogy a puszta tapasztalat is beszél belőlem, mert régen én is nyomattam a gyors ch-t edzés után és csak negatív hatásait tapasztaltam, mióta elhagytam ugyanúgy fejlődöm.
2016. márc. 14. 10:10
15/22 anonim válasza:
A gyors ch mellet is vannak cikkek.
Erről beszélek, csak azt mondod, amit olvasol a neten, és úgy adod elő magad, mintha valami orvos lennél, és tudnád, hogy mit beszélsz.
2016. márc. 14. 10:16
16/22 anonim válasza:
Most pofázom , hogy a cikk minden egyes pontja végén ott a TANULMÁNY amire hivatkozik nem fogod fel hülyegyerek? Tudos mi az a tanulmány?! Nem az nem egy cikk a shop builderről. Inkább menj vissza a disznó ólba lapátolni az a szinted.
2016. márc. 14. 10:21
17/22 anonim válasza:
Hagyjuk már, fel sem bírod fogni azt a bizonyos tanulmányt, ami az állításodról szól, csak tanulmány és kész.
2016. márc. 14. 10:27
18/22 anonim válasza:
Imádom ezt a gyk-t, hogy folyton ilyen iq bajnok 15 évesekkel kell vitatkozni. Ha halál egyszerű józan dolgokat írok, biológiai folyamat kell neked, ha tanulmányt adok akkor én nem fogom fel, mert ugye te olvasni se vagy képes. Feladom komolyan. zabálj cukrot hülyegyerek engem nem érdekel. Off
2016. márc. 14. 10:35
19/22 anonim válasza:
Végig egy valamit mondtam.
Játszod itt magad, mintha valami orvos lennél, közben meg csak azt írod, amit olvosol valamelyik cikkben, de valójában fogalmad sincs, hogy miért igaz az, amit igaznak állítasz.
2016. márc. 14. 11:08
20/22 anonim válasza:
Kb mintha egy téglával beszélgetnék komolyan. Amíg gyors ch-t nyomtam edzés után állandóan szétmentek a fogaim, utáltam, hogy kimerülve a hirtelen inzulun löket fejbevágott, utáltam az undoritóan gejl édes turmixot, az alattomos pici zsírosodást, és az étvágyam is jobban elvette, tovább kellet várnom, hogy szilárdat tudjak enni. Mióta komplex ch megy ez mind megszűnt, fejlődni ugyanúgy fejlődöm semmi különbség. Így érted ? Vagy szerinted ezt is csak olvastam te fogyatékos
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!