Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez jó edzés váll-karra?

Ez jó edzés váll-karra?

Figyelt kérdés

Váll: Arnold nyomás 15,10,8,6

Oldalemelés állva 4x8

Oldalemelés ülve csigán v döntött törzzsel 4x8

Vállvonogatás 3x10

Bicepsz: Kétkezes bicepsz állva 10,8,8,6

Egykezes bicepsz ferde padon 3x6-8

Bicepsz állva váltott karral 3x6-8

Tricepsz: Tricepsznyújtás állva 4x8

Letolás csigán 3x8

Egykezes tricepsznyújtás 3x8

2016. márc. 11. 18:28
 1/4 A kérdező kommentje:

Még a végén lenne alkar,csuklóbehúzás meg csuklófelhúzás 3-3x10 ismétlés.

Így már sok lenne?

2016. márc. 11. 18:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Keves ismetles en beraknam valami helyere a tolodzkodast
2016. márc. 11. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:

Én a vállvonogatásból több sorozatot csinálok, több ismétléssel. 5x-15-20. Bicepsznél én valamelyik helyett kalapácsos bicepszezést csinálnék, azt én utolsónak szoktam. Tricepsznél az első gyakorlat nálam koponyatörés, és tricepsz edzésnél nem mindegyiket csinálom ilyen alacsony ismétlésszámmal. Bicepsznél sem csinálom mindegyiket alacsony ismétlésszámmal.

Ez csak az én véleményem, sok kísérletezés után nekem ezek jöttek be. Ha neked így jó, csináld, én csak a saját szemszögemből írtam, nekem ez vált be.

2016. márc. 11. 19:08
 4/4 FixoKofic válasza:
nem rosz [lehetne jobb is] egyébként elmondom, hogy a vállvonogatás a trapéz(csuklyás) izmot dolgozza meg :)
2016. márc. 12. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!